KRISTIJANE, JA SAM NAJJAČI ČOVEK U SRBIJI! Adnan ulazi na "Farmu" da "prevaspita" Golubovića! (VIDEO)

- Bilo mi je mučno da gledam Lepomira Bakića kako se povlači pred njim. To se meni ne bi moglo desiti - priča Adnan Alić, MMA borac iz Novog Pazara

  • 46

Posle Albanca Agima Abdulahua koji bi se rado obračunao sa Kristijanom na "Farmi", oglasio se i MMA borac iz Novog Pazara Adnan Alić, koji je kontaktirao produkciju rijalitija i želi da uđe na imanje u Lisoviću kako bi "prevaspitao" Golubovića

PUSTITE ME NA FARMU DA PREBIJEM KRISTIJANA: Golubovićev najveći neprijatelj želi da se obračuna sa njim u rijalitiju! (VIDEO)

- Isprovociran sam njegovim potenciranjem da je najjači i najpametniji. Najjači čovek u Srbiji sam ja i prebio bih ga ako bi me napao. Bilo mi je mučno da gledam Lepomira Bakića kako se povlači pred njim. To se meni ne bi moglo desiti - priča Adnan i dodaje da bi ipak, sve eventualne sukobe sa Kristijanom, prvo probao da reši mirnim putem.

- Kada je Kristijan dolazio u Pazar, provalio sam da preuveličava stvari o čemu god da priča. Tako radi i na Farmi. Ja sam apsolvent na psihologiji, pa bih lako pročitao sve učesnike kao Kristijana, i u skladu sa procenom bih s njima razgovarao i ophodio se kako zasluže. Nikoga ne napadam prvi i nije mi cilj da prebijem Kristijana i prekršim pravila Farme, nego da ostanem što duže u šouu - zaključio je Alić.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    26. septembar 2015 | 12:57

    Pitam sve vas snagatore:gde ste bili pre 10-20 godina da bijete Kristijana???Sad ste svi vi jaki kad on ima skoro 50 godina.Muka mi je vise od ovih takozvanih najjacih ljudi.Jos jednom pitam:gde ste vi snagatori bili pre???

  • BOZA ZEMUNAC

    26. septembar 2015 | 12:45

    GOSPODO,NEMA NAJJAČEG.NAJJACI NE POSTOJI.UVEK DOĐE NEKO JAČI.

  • ccccc

    26. septembar 2015 | 13:23

    DOSTA vise SA Tim siptarima I turcima, SAMO nam ONI fale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA