Striptizeta otkrila ko ima najveći penis na "Farmi"! (FOTO)

- Miloš se trudio da pokaže da je frajerčina. U nekim momentima je bio i agresivan. Ščepao me je za guzu, pa sam morala da ga odgurnem - kaže striptizeta Lili

  • 3

Striptizeta Lili koja je u četvrtak uveče ušla na "Farmu" i napravila pravi haos, ispričala je koliko su obdareni mušakrci u Lisoviću.

PERVERZNI FARMERI: Pogledajte ko je sve koga vaćario, a ko nije nosio gaćice! (VIDEO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Taj Rade se pretvarao da je ne znam kakva muškarčina, a kada sam mu se našla u krilu, osetila sam malog mlitavog miša. Pos slobodnoj proceni, raspolaže sa maksimum 16, 17 centimetara. Ipak, mnogo mi je bio zanimljiviji onaj manekenčić iz spota Seke Aleksić, Miloš. On se trudio da pokaže da je frajerčina. U nekim momentima je bio i agresivan. Ščepao me je za guzu, pa sam morala da ga odgurnem. Takvi su sumnjivog seksualnog opredeljenja, pa na sve načine pokušavaju da se predstave kao muškarčine, ali džabe - priča Lili i opisuje kako se osećala dok je igrala u Kristijanovom krilu.

- Kristijan je po ko zna koji put dokazao da je pravo muško. Kakav je fizički kad ga posmatraš, isti osećaj je i kada mu sedneš u krilo. Čini mi se i da ga dole ima prilično, ali da se kontrolisao zbog kamera i žene. S druge strane, Vlada Stanojević se nije ni trudio da sebe predstavi u mačo svetlu. Dečko je svestan svoje seksualnosti. Njemu bi bilo zanimljivije na muškom striptizu- zaključila je striptizeta Lili.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MightyS

    26. septembar 2015 | 17:38

    Kakve maloumne izjave. Ona je izmerila. Kao da je bitno uostalom. A 16-17 cm je iznad proseka.

  • Boki

    26. septembar 2015 | 16:28

    Ta striptizeta ko da nikad nije radila one stvari, prica o "muskosti" ko neka neiskusna klinka.

  • rada

    28. septembar 2015 | 06:17

    srednja zalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA