GRANDIOZNO: Prvo veče Grand Festivala! (FOTO)

Na najvećem folk događaju godine prve večeri direktno u finale su prošli Semir Cerić Koke, Mirjana  Aleksić, Dejan Petrović i Aleksandar Sofronijević, Stefan Petrušić i Goca Tržan, Ivana Selakov, Adil i Mira Škorić.

  • 17

Četvrti po redu "Diet plus Grand festival" počeo je večeras nastupom prvih 20 takmičara na velelepnoj sceni u studiju na Košutnjaku. Tokom tri polufinalna dana (23.-25. april) nastupiće ukupno šezdeset izvođača, koji će izvesti čak 54 numere, koje se kandiduju za finalno veče u petak, 27. aprila.

Sve četiri večeri TV Pink direktno prenosi festival iz studija 4 u Košutnjaku, a ove godine nastupaju raznovrsni pevači i grupe, od narodnjaka do pop izvođača. Prvo veče rezervisano je za 18 numera, a zanimljivo je će na festivalu biti izvedeno čak devet duetskih pesama.

Prve večeri su nastupali Ivana Selakov, Biljana Sečivanović, Maja Nikolić, Ana Sević, Sanja Stojanović, Koktel bend, Jelena Kostov i Petar Mitić, Svetlana Tanasić, Bata Zdravković, Mišel Gvozdenović, Semir Cerić Koke, Rule i Cobe, Mira Škorić, Stevan Petrušić i Goca Tržan, Adil, Milan Dinčić Dinča, Nataša Đorđević, Mirjana Aleksić, Dejan Petrović i Aleksandar Sofronijević.

Žiri čini 12 uticajnih predstavnika javnog života: pevači, novinari, voditelji, glumci, muzički urednici… Primat ovog festivala je da pobedi zaista najbolja pesma, kao što je to bio slučaj i na prethodna tri “Grand festivala”.

Od 18 izvođača u finale direktno je prošlo 7 takmičara. U velikom finalu su Maja Nikolić, Semir Cerić Koke, Mirjana  Aleksić, Dejan Petrović i Aleksandar Sofronijević, Stefan Petrušić i Goca Tržan, Ivana Selakov, Adil i Mira Škorić. Poslušajte ovde njihove pesme.

Podsećamo, fond nagrada je vredan čak 55.000 evra, a pobednička pesma osvaja 20.000 eura. Nagradu dele autori i izvođači po međusobnom dogovoru. Osim po rangu, nagradu će dobiti  najbolji interpretator, ali i najbolji scenski nastup.

Ekskluzivno vam prenosimo atmosferu sa četvrtog Grand festivala.

(A.V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    23. april 2012 | 23:55

    OVO JE STRASNO...Mira Skoric koja je celu pesmu otpevala u falsu da prodje...stvarno strasno...nadam se da ce je izvezbati za petak,Svaka cast Adilu,pesma je opasna...ali da neprodje Dinca,a da prodju ovi nistaci to moze da uradi samo najveci nistak coravi Sasa Popovic!!!!!! pozzzz DULE

  • Goran

    24. april 2012 | 00:08

    nemogu da verujem da dinca i natasa djordjevic nisu prosli ..a maja nikolic i mirjana aleksic sa onakvim groznim pesmama da udje u finalee....samo je jos falilo da prodju i koktel bend i kraj hahahha

  • Ana

    23. april 2012 | 23:55

    Ne mogu da verujem da u finale nisu usli Petar Mitic i Jelena kostov, imali su super pesmu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA