ŠTA ĆE REĆI KRISTIJAN? Balerina priznala da je animir dama (VIDEO)

- Animir dama jeste devojka koja animira svog ozbiljnog klijenta, da li je to političar ili biznismen, i na njoj je da li će se to završiti seksualnim odnosom ili ne - rekla je Jelena Milošević pre godinu dana u emisiji "Zabranjeni forum"

  • 9

Jelena Milošević, aktuelna je učesnica "Farme" koju su ostali takmičari ovog rijalitija nazvali balerinom, gostovala je pre godinu dana u emisiji pod nazivom "Zabranjeni forum", u kojoj se diskutovalo o legalizaciji prostitucije.

Voditelj ju je predstavio kao studentkinju Pravnog fakulteta i animir damu iz Novog Sada pod imenom Violeta.

- Animir dama jeste devojka koja animira svog ozbiljnog klijenta, da li je to političar ili biznismen, i na njoj je da li će se to završiti seksualnim odnosom ili ne - navela je tada Jelena i navela da govori tri jezika.

Da li je ovo Jelena odglumila ili je zaista bila animir dama, to samo ona zna. Šta je sve rekla balerina, pogledajte od 50-og minuta snimka:

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cira

    2. oktobar 2015 | 01:26

    Treba pustiti ovaj snimak svima na farmi. Akademski gradjanin animir dama, strasno.

  • vesna

    2. oktobar 2015 | 12:14

    Pa sad...ako cemo realno, pred kim bi je to tamo trebalo razotkriti? Ovi ostali su bolji? Kristijan robijas, Medenica striptizeta, o Staniji i njenom foliranju tek da ne pricamo. Zorica placa mlade momke, Vlada i Rade su biseksualci, Tamara i Krunicka takidje starlete Svi treba da se pokriju usima.Maja takodje. Kristijan realno i ne zasluzije bolju. Sta je pn sve radio?

  • Juhuuu

    2. oktobar 2015 | 09:02

    Nije mi samo jasno sto se na snimku zove Violeta,a da je tutamuta to se vidi odma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA