Srpske misice uče tenis i tai či u Porto Karasu (FOTO)

Finalistkinje izbora za mis Srbije se pripremaju u Porto Karasu u Grčkoj

  • 1

Pripreme naših lepotica, finalistkinja izbora za “Mis Srbije”, u Porto Karasu su pri kraju, a organizatori koriste svaki trenutak kako bi devojke pored učenja pravilnog hoda iskoristile priliku za razne sportske i duhovne aktivnosti.

Zbog toga sa njima u Grčkoj borave i profesor tenisa Mili Veljković kao i Drago Vulinović koji podučava naše devojke tai čiju.

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

- Split metod je dizajniran za visku tehniku tenisa kod takmičara i aktivnih rekreativaca, ali je zanimljiv i za naše devojke početnice jer za izuzetno kratko vreme njihov teniski pokret uspevamo da učinimo elegantnim - kaže Mili Veljković.

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

Misice su nam rekle da im vežbe zai čija ali i treninzi tenisa jako prijaju i da svakog dana nauče po nešto novo.

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

- Pokret reflektuje naše raspoloženje, ljudi mnogo više kažu pokretom nego rečima. Neverbalna komunikacija je govor tela i na taj način šaljemo poruku svetu oko nas, a to je najizraženije dok koračamo. Zato ja radim sa devojkama kako bi se opustile i kako bi se kretale što lakše, naročito kada budu izašle na modnu pistu – rekao je Drago Vulinović.

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

U nastavku pogledajte ostale fantastične fotografije sa treninga naših finalistkinja izbora za mis koje će se održati 13. oktobra u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima.

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA