BESPLATNO NA ČORBU, VALJAK I OSTALE: Telegraf vam poklanja karte za "Šumadija Fest"!

U kragujevačkoj hali "Jezero" nastupiće i "Dejan Petrović Big Band", "Bad Copy", "Beogradski sindikat"...

  • 2

"Šumadija Fest", koji će u petak i subotu (9. i 10. oktobar) biti održan u kragujevačkoj hali "Jezero", okupiće neka od najvećih regionalnih rokenrol imena poput "Riblje čorbe", "Parnog valjka", a Telegraf vam pruža mogućnost da ulaznice za ovaj festival osvojite - besplatno. 

Poklanjamo 15 puta po dve karte za prvi dan (petak) i isto toliko za subotu. Potrebno je samo da se brzo javite na mejl karte@telegraf.rs, ostavite svoj kontakt telefon i mejl adresu, i naglasite za koji dan želite karte, a dobitnici će biti obavešteni na vreme o detaljima.

Najpoznatiji učesnici ove godine su "Parni valjak", Dejan Petrović & Big Band, ZAA, koji nastupaju u petak 9. oktobra, te "Riblja čorba", "Who See", "Bad Copy" i "Beogradski sindikat", čiji su nastupi predviđeni za subotu. Pored njih, festival će upotpuniti i "BOUNCE", "Nikolarn", "Petrovitz Yugoslavia", Nesha beatbox i "Pogrešna odluka". Festival obe večeri počinje u 19.30 časova.

Ulaznice, inače, još samo danas (ponedeljak) možete kupiti po staroj ceni od 800 dinara. Već od sutra, pojedinačne karte će se prodavati po ceni od 900 dinara, a cena na biletranicama na dan festivala biće 1.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Karte se prodaju u svim Win Win radnjama u Srbiji, u Kragujevcu u TIC-u na platou Robne kuće i u kafeu Nemam Ve De u Glavnoj ulici. Online ulaznice možete kupiti putem sajtova www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U prodaji je i mala količina dvodnevnih paketa karata 4+1 (ukupno pet dvodnevnih karata) po ceni od samo 4.800 dinara za studente i đake, i 5.200 dinara za ostale, a mogu se kupiti isključivo online putem sajta www.sumadijafest.com , dok traju zalihe.

Foto: Promo/Ivan Urošević Foto: Promo/Ivan Urošević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA