BALERININA PORODIČNA DRAMA: Jelena ne zna da li će majku živu zateći kad izađe sa "Farme"!

- U noći kada je Maja mojoj sestri sipala preparat za potenciju, majka je mogla, daleko bilo, da umre - kaže Jelenin brat Miodrag

  • 28

Jedna od učesnica koja najčešće menja raspoloženja na "Farmi" je Jelena Milošević, a njen brat Miodrag otkriva tužnu porodičnu priču koja je uzrok balerininog čudnog ponašanja u rijalitiju.

BALERINA UHVATILA KRISTIJANA I NE PUŠTA GA: Nećete verovati šta mu je rekla! (FOTO)

- Naša majka je jako bolesna i ne znamo kakav će biti ishod kancera koji ima. Jeleni pada i raste raspoloženje zavisno od toga da li razmišlja o majci, za koju ne zna kako je. U noći kada je Maja mojoj sestri sipala preparat za potenciju, majka je mogla, daleko bilo, da umre. Tu noć je Hitna pomoć u našu kuću dolazila šest puta i bio nam je haos jer nije mogla od šoka da se oporavi. To je bio pokušaj ubistva i mi smo čitavu noć plakali kao deca jer ne možemo da joj pomognemo - ispričao je Miodrag i dodao da je njegova sestra veoma teško podnela saznanje da za bolest njene majke nema leka.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Sestra nije mogla da se smiri kada su nam u bolnici rekli da našu majku ne mogu da operišu, već da će je poslati kući, gde će i preminuti. Tada smo pozajmili novac od prijatelja i kumova da bismo našli doktora u Beču da je operiše. On joj je napravio samo kratke rezove ispod pazuha i dojki i nije je sekao kao krmaču. Tada su joj izvukli taj maligni deo, ali njoj i dalje mišići atrofiraju. To je velika boljka za našu porodicu, mene uhvati panika ako se do podneva ne čujem sa majkom deset puta. Uplašen sam jer ona iz čista mira padne u kuhinji, kupatilu i gde god krene - zaključio je Jelenin brat Miodrag.

Printskrin: Youtube/PINKBHCompany Printskrin: Youtube/PINKBHCompany

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Worm

    5. oktobar 2015 | 09:58

    Sve je to tuzno ali kad je vec tako,sta ce ona na farmi? Zasto ne provodi te poslednje trenutke sa majkom jel je to najdragocenije.

  • Jasmina

    5. oktobar 2015 | 09:55

    Prvo: Zasto je otisla na farmu u takvoj situaciji? Drugo: Jel sad treba svi da je zalimo i da se sazalimo da bi ona pobedila? I trece: Da li treba uopste da nas interesuje porodicna situacija jedne "animir dame"?

  • Shot

    5. oktobar 2015 | 09:44

    Majka joj umire a ona skace po ... farmii .Sve je to isti sljammm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA