KRISTIJAN IDE U ZATVOR: Sud odbio Golubovićevu žalbu!

Kristijan ima pravo žalbe Apelacionom sudu, koja odlaže izvršenje

  • 33

Prvi osnovni sud nije prihvatio molbu Kristijana Golubovića da mu odloži odlazak na odsluženje zatvorske kazne za još tri meseca.

Kristijan otkrio šta Stanija radi za 1.000 evra u noćnom klubu

Kristijan je kao razlog, u molbi naveo rešavanje egzistencije porodice, što bi mu omogućio honorar koji je dogovorio, ali sud nije smatrao da je boravak na "Farmi" dovoljan razlog za odlaganje kazne.

Golubović je osuđen na osam godina zatvora zbog dilovanja 100 grama heroina. On je u zatvoru već proveo četiri godine i četiri meseca, pa mu je ostalo da odsluži ostatak kazne.

Odlazak u zatvor do sada je odlagao dva puta. Na odluku suda da mora da se javi na odsluženje zatvorske kazne, Kristijan ima pravo žalbe Apelacionom sudu, koja odlaže izvršenje.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanka

    5. oktobar 2015 | 15:07

    Odloziti zbog resavanja egzistencije?! Pa gde su mu onih 40 000 000 sto se hvalio da je " zaradio"? Diler u zatvor dozivotno a ne jos cetiri god. U Kini bi za 1 gr dobio dozivotnu a kod nas se razvlaci na tv ko da je Majka Teteza.

  • Eli

    5. oktobar 2015 | 18:29

    Ej stidim se od ovih komentara. Pa zar je moguće da je narkoman, lazov i lopov toliko obožavan i opravdavan od strane običnih ljudi? Gde je moral nestao?

  • Miliccca

    5. oktobar 2015 | 15:58

    Samo ne znam cemu ovolika euforija oko kriminalca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA