KRISTIJANOV ADVOKAT OTKRIVA: Evo do kada Golubović ostaje na "Farmi" nakon što mu je sud odbio žalbu!

- Odluka Prvog osnovnog suda ne znači da Kristijan odmah sa "Farme" mora u zatvor, jer naša žalba će odložiti izvršenje, i dok se predsednik Apelacionog suda ne bude izjasnio o njoj, Golubović će moći da ostane u rijalitiju - navodi Kristijanov advokat Gvozden Grgur

  • 25

Nakon što je Prvi osnovni sud odbio Kristijanovu molbu da mu se odsluženje zatvorske kazne odloži za tri meseca, Golubovićev advokat Gvozden Grgur za Telegraf objašnjava da li ova odluka znači i da Kristijan odmah mora da ide u zatvor.

KRISTIJAN IDE U ZATVOR: Sud odbio Golubovićevu žalbu!

- Mi još uvek nismo dobili zvaničnu odluku Prvog osnovnog suda. Ali, ukoliko je ta odluka negativna po Kristijana, sigurno ćemo, u roku od tri dana, uložiti žalbu Apelacionom sudu. Odluka Prvog osnovnog suda ne znači da Kristijan odmah sa "Farme" mora u zatvor, jer naša žalba će odložiti izvršenje, i dok se predsednik Apelacionog suda ne bude izjasnio o njoj, Golubović će moći da ostane u rijalitiju - izjavio je za  Telegraf Kristijanov advokat Gvozden Grgur.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ono što sve Kristijanove fanove najviše zanima je kada će se definitivno znati da li Golubović mora u zatvor, a Grgur navodi da Apelacioni sud o eventualnoj Golubovićevoj žalbi mora da se izjasni u "blagovremenom roku".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    5. oktobar 2015 | 16:32

    Samo zbog kikija i gledam farmu.

  • Sasa

    5. oktobar 2015 | 19:21

    Dajte čoveku šansu ili će iz revolta opet kad izađe postati surov, mnogi su dobijali bezbroj šansu u životu, zaslužuje i on, ovo je za njega sve ili ništa...

  • Iliona

    5. oktobar 2015 | 17:00

    STRAŠNO ! Dokle smo stigli i ko su nam danas zvezde !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA