Lindzi Lohan glumi Elizabet Tejlor

Problematična glumica tumačiće ulogu čuvene filmske dive u filmu "Liz i Dik", potvrdila je televizija "Lajftajm". Snimanje počinje početkom juna.

  • 0

Holivudska glumica Lindzi Lohan glumiće filmsku divu Elizabet Tejlor u televizijskom filmu o njenoj burnoj romansi sa glumcem Ričardom Bartonom, prenose agencije.

Televizija "Lajftajm" potvrdila je, posle više meseci spekulacija, da će ulogu američke filmske ikone glumiti problematična glumica. Snimanje filma "Liz&Dick" (Liz i Dik) počeće početkom juna.

Za sada se ne zna ko će glumiti Bartona niti kada će film biti prikazan.

Elizabet Tejlor i Ričard Barton upoznali su se 1963. na snimanju "Kleopatre". Zaljubili su se pred očima celog sveta, napustili svoje supružnike i venčali. Par se kasnije razveo i potom ponovo venčao.

Lindzi Lohan je svojim problematičnim ponašanjem poslednjih godina, koje uključuje konzumiranje narkotika i alkohola, divlje žurke i krađe, ugrozila svoju karijeru i novi film bi trebalo da predstavlja korak u njenom spašavanju.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA