Serija "Zvezdane staze" ponovo na TV ekranima?

Producent Brajan Fuler želi da sa kolegom Brajanom Singerom i rediteljem Džej Džej Ebramsom oživi popularnu franšizu

  • 0

Brajan Fuler, producent popularne serije "Heroji", izrazio je želju da se baci na projekat "Zvezdane staze", prenosi "Entertejment Vikli". On je ovu ideju predložio kolegi Brajanu Singleru, koji je poznat po serijalu filmova "X men". Projekat bi trebao da nadgleda reditelj Džej Džej Ebrams, koji je odgovoran za televizijske i filmske ekranizacije ove popularne franšize.

- Singer i ja smo veliki fanovi "Zvezdanih staza" i voleli bismo da radimo na takvom projektu. Ipak, mislim da neće biti ništa od toga, barem dok ne izađe novi film. Takođe, siguran sam da bi sve nadgledao Džej Džej Ebrams. Trenutno, on je čuvar "Zvezdanih staza" - izjavio je Fuler.

Ebrams trenutno snima nastavak filma "Zvezdanih staza" iz 2009. godine, a glumačku ekipu činiće Kris Pajn, kao Džejms T. Kirk, i Zakari Kvinto, koji će tumačiti ulogu legendarnog Spoka. Film će se pojaviti sledeće nedelje na bioskopskim repertoarima. Ukoliko dođe do snimanja serije bazirane na orginalnoj ideji Džina Rodenberija, to će se desiti najranije za dve godine.

(izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA