OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TELEVIZIJI: Maja nekoliko puta nedeljno izlazi sa "Farme", zaprepastićete se zbog čega!

Pevačica u pratnji produkcije svaka tri dana krišom odlazi sa imanja u Lisoviću

  • 15

Maja Nikolić svaka tri dana napušta "Farmu" kako bi otišla do Barajeva i učinila nešto za svoju dušu, što je bio njen jedini uslov za ulazak u rijaliti.

Pobesnela Jelena Krunić polila Maju kafom, pa je udarila! (VIDEO)

Produkcija je pevačici izašla u susret i uz dopuštenje čelnih ljudi, Maja svaka tri dana nakratko odlazi u obližnju crkvu u Barajevu, gde se moli i celiva ikone.

- Ona je objasnila čelnicima televizije da je to deo njenog života, da joj to donosi mir i da u suprotnom neće ući u šou. Obećala je da odlazak u crkvu neće iskoristiti kako bi prikupljala informacije iz spoljnog sveta i da neće ni sa kim komunicirati, osim u molitvama.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Oni su joj to omogućili i zato Maja dva puta nedeljno u pratnji nekoga iz produkcije odlazi u barajevsku crkvu, koja se nalazi u blizini imanja - otkrio je izvor blizak produkciji.

SMESTILI SU MI: Maja pobesnela kad ju je Kardašijan stavio za slugu! (FOTO)

Pevačica u dogovoru sa čelnicima rijalitija to radi rano ujutro, pa se njeni izlasci sa "Farme" ne vide u programu, kako se ostali farmeri ne bi pobunili.

FOTO: TV Pink FOTO: TV Pink

Ova vest će sasvim sigurno zaprepastiti mnoge gledaoce, obzirom da izlazak iz rijalitija po pravilu takmičarima nije dozvoljen. Samim tim, nameće se pitanje da li bi trebalo da i ostalim učesnicima "Farme" produkcija izađe u susret kao Maji...

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    7. oktobar 2015 | 13:51

    Cak i da se zamonasi do kraja zivota, Maja ne moze da okaje sve grehe koje svakodnevno cini svojim bestidnim, bezobraznim i bolesnim ponasanjem prema drugima.

  • Coa

    7. oktobar 2015 | 13:33

    Ona treba da se ispovedi i zamoli gospoda boga da joj oprosti za sva zla koja cini na farmi! Ali takvima ni gospod bog nece i nemoze pomoci!!!......

  • bolest ne bira

    7. oktobar 2015 | 14:20

    ona treba u padinsku skelu da ide, a ne u crkvu. opasna je po život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA