DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati s kim je Kim Kardašijan izgubila nevinost (FOTO)

Starleta je svoje prvo seksualno iskustvo doživela s jednim poznatim momkom iz Amerike

  • 8
Kim Kardašijan Foto: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan, kao što se već zna, izgubila nevinost sa 14 godina, i to s jednim momkom koji poznat u Americi. U knjizi "Kim", koji je je napisao Šon Smit, tvdi se da je starleta imala prvi put seks sa rođakom Majkla Džeksona koji se zove Ti-Džej i da je s njim nekada bila u romansi.

Inače, Kim je ranije pričala o gubitku svoje nevinosti i navela je da je za svoje prvo seksualno iskustvo tražila savet za to od svoje majke Kris Džener.

- Kada sam prvi put htela da imam seks imala sam skoro 15 godina - rekla je svojevremeno Kim i dodala je da prišla svojoj majci koja ju je posavetovala šta da radi.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Kao što se navodi, Kim je svoj 14. rođendan proslavila na ranču Majkla Džeksona "Nedođija", a za "People" magazin ona je objasnila da je to bilo "najmagičnije mesto na planeti".

- Kada sam se dovezla tamo, naletela sam na bebe slonove i na šimpanze, a bilo je i svakojakih ringišpila. Bilo je svega što sam mogla da zamislim - navela je Kim.

Starleta je danas u braku sa reperom Kanjeom Vestom, dok je Ti-Džej, inače muzičar, oženjen i ima troje dece. U intervjuu za "Reveal" magazin Džekson je otkrio da je bio u vezi s Kim Kardašijan.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: "Mirror")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA