ZVEZDE GRANDA: Plakao Šaban, plakala i Karleuša, evo ko je prošao dalje (FOTO)

Posle velike borbe u narednu fazu takmičenja se plasiralo 10 najboljih kandidata

  • 0

Posle napetog takmičenja, u sledeću rundu "Zvezda Granda" su se plasirali Nemanja Bačilović, Dejana Erić, Zoran Janković, Stefan Petrović, Denis Ibrahimović, Kristina Denić, Elvin Čavkić, Zoran Busin, Ranka Pelemiš i Milena Tatarević.

Karleuša se rasplakala u "Zvezdama Granda", a reakcija Marije Šerifović će vas oboriti s nogu! (VIDEO)

I ovoga puta, u centru pažnje je bila Jelena Karleuša.

Foto: Promo Foto: Promo

- Bez šale, kada je reč o tvom izgledu, primarno mi je da to sada kažem, stvarno odavno lepšeg muškarca nisam videla. Bred Pit i Pol Njumen, njihova si mešavina, stvarno si prelep. Sećam se da si već učestvovao i da sam pratila takmičenje samo zbog tebe! I ja ću od sada biti tvoj anđeo čuvar! - rekla je Karleuša takmičaru Nemanji Bačiloviću.

Zatim je usledila frka oko viška kilograma.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada je Karleuša pohvalila izgled takmičarke i njen trud, kada je samo zbog takmičenja skinula 20 kilograma, Ana Bekuta i Snežana Đuričić pobunile su se zbog komentara, nabrajajući imena svetskih zvezda, koje kubure sa kilogramima, a JK ih je uporedila sa starletom Kim Kardašijan koja je popularna, a ima veliku zadnjicu kao Snežana Đurišić i Marija Šerifović.

Foto: Promo Foto: Promo

- Super je što si smršala, pusti ove punije žene šta govore, govorim ti kako jeste. Svi smo mi ovde manje više sujetni i mislimo za sebe da smo najbolji i najlepši - ohrabrila je Jelena kandidatkinju, a Snežana nije izdržala i odgovorila joj je: "E, ja nisam sujetna, nemoj da vređaš"!

Na kraju ni suze nisu izostale - nastup Elvina Čavkića je rasplakao Šabana, a zatim i Karleušu.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA