POZIV ZA DAME: Pevajte Bajaginu pesmu na koncertu u "Zvezdara teatru"! (VIDEO)

Tom prilikom će hitove popularnog rokera izvoditi i Amira Medunjanin, Bilja Krstić, Ana Sofrenović...

  • 0

Festival "BUNT" poziva zainteresovane muzičarke da se najkasnije do 25. oktobra prijave za učešće na dobrotvornom koncertu "Sa ženske strane jastuka", na kome će 9. novembra u beogradskom Zvezdara teatru neke od najistaknutijih pevačica iz regiona izvoditi pesme Momčila Bajagića Bajage.

Ukoliko ste kao solistkinja ili deo ženske instrumentalne ili vokalne grupe iz Srbije i regiona, afirmisani ili ne, a imate svoju verziju neke od Bajaginih pesama – prijavite se slanjem prijava i snimaka najkasnije do 25. oktobra 2015. godine u 12:00 preko poruka na Fejsbuk strani Bajage i Instruktora, ili putem mejla bajagainstruktori@gmail.com. 

Izvođačica ili grupa mora da pošalje svoj demo snimak jedne Bajagine pesme koju bi izvela, kao i osnovne podatke o sebi, uz svoje Jutjub, Fejsbuk ili bilo kakve druge linkove, ako ih poseduje.

Specijalan žiri BUNT festivala će poslušati sve ponude i izabraće "posebnu gošću", koja će se učestvovati 9. novembra na koncertu na kome nastupaju Katarina Jovanović, Divna Ljubojević i Melodi, Bilja Krstić i Bistrik, Ana Sofrenović, Lena Kovačević, Amira Medunjanin i Ante Gelo, Iva Ikon, Jelena Žugić, grupa Luz Azul, tamburaški sastav La Banda, dečiji hor RTS-a, kvartet Intermeco...

Sva sredstva od prodatih karata  biće iskorišćena za kupovinu pijanina studentu Beogradske akademije Ivanu Bašiću, dobitniku nekoliko međunarodnih nagrada koji nema svoj instument za vežbanje. Cena ulaznica je 1.200 dinara za sva sedišta u sali.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA