SRBI, KLADITE SE: Kvota na Željkovu pobedu - 16! (VIDEO)

Kvote za pesmu „Nije ljubav stvar“ idu od 14 do 16, tako da u slučaju Joksimovićevog trijumfa može se dobro i zaraditi

  • 0

Evrosong fanovi i strastveni kladioničari imaće priliku da profitiraju na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije, koje se 22. do 26.maja održava u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu. Primamljivu kvotu na popularnim svetskim onlajn kladionicama ima pesma Željka Joksimovića „Nije ljubav stvar“, koja varira od 14, koliko iznosi najmanja, do 16.

Najvišu kvotu za pobedu Srbije dao je sajt bwin.com i ona iznosi 16, što znači da na uplaćenih 10 evra, u slučaju Željkove pobede zarada iznosi čak 150 evra.

Kladioničarksi onlajn portal betathome.com ima takođe primamljivu i za nijansu manju kvotu od najveće . Ona iznosi 15 za trijumf našeg predstavnika. Istu prognozu daje i renomirani sajt  bet365.com.

„Najnedarežljiviji“ su ispali čuveni „Viljem Hil“ i 888.com, čija je kvota „svega“ 14.

Ako se uzme prosek, predstavnik Srbije nalazi se prema svetskim kladionicama na visokom šestom mestu . Da one mogu da promaše u svojoj prognozi, potvrđuje činjenica da u poslednjih 5 godina pesme favorita nikad nisu pobeđivale.

Primera je više. 2006. godine jedan od viđenih pobednika Evrovizije bila je grčka predstavnica Ana Visi. Upravo te godine pobedila je „autsajderska“ numera finske grupe Lordi „Hard Rok Haleluja“. Švajcarski predstavnik na ovoj manifestaciji, čuveni svetski di-džej Bobo, važio je za pobednika narednog takmičenja koje je održano 2007. godine u Helsinkiju. Na kraju je trijumfovala naša pevačica Marija Šerifović, koja je sa grupom „Bjuti Kvins“ otpevala svima nama poznatu pesmu „Molitva“, a Bobo nije uspeo ni da uđe u finale.

S druge strane, kompozicije Željka Joksimovića se visoko kotiraju na zaključnom glasanju evrovizijske manifestacije. 2004. godine numera „Lane Moje“ završila je na drugom mestu, a pesma „Lejla“, koju je izvela 2006. godine izvela bosansko-hercegovačka grupa „Hari Mata Hari“, bila je na trećem mestu. Takođe, Željko je učestvovao i u aranžmanu prošlogodišnje azerbejdžanske pesme koja je pobedila u Nemačkoj.

Zato, ako nameravate da se kladite, učinite to što pre, jer ponuda može i da padne do početka takmičenja.

Inače, posle verzija na engleskom i ruskom, u koncertnoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu juče je snimljena i simfonijska verzija pesme  "Nije ljubav stvar".

(V.Đ./foto Screenshot)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA