GRAND FESTIVAL: Treće polufinale - treća sreća! (FOTO)

Na poslednjem polufinalu izdvojilo se još 7 najboljih izvođača, a to su Đani i Dragi Domić, Aleksandra Bursać, Stevan Anđelković, Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jevtić i Dragica Radosavljević Cakana

  • 14

I treće veče "Dijet Plus Grand festivala" na Košutnjaku jednako je bilo spektakularno. U velelepnom studiju Grand produkcije vladala je možda i najneizvesnija atmosfera kada je u pitanju izbor poslednjih sedam kompozicija koje će se u petak boriti u velikom festivalskom superfinalu.

Večeras su kompetentni žiri između ostalih činili Marinko Rokvić, Šaban Šaulić, Viki Miljković, Predrag Živković Tozovac, Ana Bekuta, Nina Radulović Lečić i Lepa Brena. Pored njih i publika je svojim glasom odlučila koje kompozicije zaslužuju prolaz u finale.

Večeras se čak 19 kompozicija borilo za prolaz, a publici u studiju, gledaocima Pinka i stručnom žiriju predstavili su se:

Blek Pantersi - Senka

Milan Mitrović - Hrabro srce

Jadranka Barjatarević - Dupla s čemerom

Aleksandra Bursać - Slomljena od bola

Bojana Šarović - April

Biljana Jevtić - Meraklije

Gagi Bend - Fejsbuk

Mirjana Mirković - Kralj prevare

Jelena Marinkov - Ja ne želim kraj

Nemanja Nikolić - Ko čeka, taj dočeka

Ćira - Karneval

Cakana - Sama

Stevan Anđelković - Ko će da ti sudi

Đani i Dragi Domić - Troši me život, brate

Anabela - Lutka bez ruku

Marko Bulat - Četri sina

Slavica Ćukteraš i Al Dino - Zrno otrova

Radoslav Rodić Roki - Svako je nekad Bog

Radiša Urošević - Zovite mi tamburaše

Aleksandra Bursać je veoma zadovoljna napustila scenu i pridružila se svom timu u bekstejdžu. Bila je jako zadovoljna i optimistična u vezi sa nastupom.

- Radila sam dosta na pesmi i meni se lično veoma sviđa. Na nastupu sam imala neverovatnu tremu, ali zadovoljna sam kako je sve ispalo. Bitno mi je da se numera svidi publici, ostalo je manje važno - istakla je Bursaćeva.

Atmosferu u bekstejdžu svakako je zagrejala numera "Karneval" koju je izveo Ćira. On se nakon nastupa veseo vratio iza scene, kao što je bio i pri nastupanju.

Radiša Urošević prvi je došao u bekstejdž iako je nastupio poslednji. Videlo se da je nestrpljiv da izađe na binu i konačno otpeva pesmu "Zovite mi tamburaše".

Nezvanično, najbolje odevena bila je Anabela, kod koje se trema više nego kod drugih izvođača primetila. Nakon nastupa od nje se nije odvajala starija ćerka Luna.

Poslednje polufinalne večeri Grand festivala u finale su prošli Radiša Urošević, Slavica Ćukteraš i Al Dino, Biljana Jevtić, Dragica Radosavljević Cakana, Stevan Anđelković, Aleksandra Bursać, Đani i Dragi Domić.

Najbolje kompozicije Grand festivala suočavaju se u petak na superfinalu i bore za nagradu od 20.000 evra. Nagrade će se dodeliti i u kategorijama najbolja interpretacija i najbolji scenski nastup.

Odmah po završetku prenosa, na našem portalu možete poslušati najbolje pesme trećeg polufinala.

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    26. april 2012 | 08:40

    Pricajuci sa mnogima a ima dosta istomisljenika,,Grand festival bi trebao imati 3-veceri ali ne sa mesovitom muzikom nego npr-prvo vece-MLADE NADE sa pop melodijama i pop folkom,,npr,,kako oceniti mladu Mirjanu Pavkovic u finalu kada je devojka bez premca najbolji interpretator tog zanra muzike koji se plasira u zadnje vreme,,,pompezne balade,,,znaci svi u njenoj kategoriji pa kom opanci kom obojci,,,drugo vece-POPULARNA MUZIKA,,npr-Pantersi...Cira,,itd,,neka se takmice u svom zanru,,,a brate CAKANU;;BILJANU;;RADISU i njima slicne u vece narodne muzike i to je to!!mnogi dele misljenje,,,pozdrav

  • olja

    25. april 2012 | 23:32

    bravo za Rokija

  • Miroslav

    25. april 2012 | 22:30

    Ovo je svakako regionalno najaca manifestacija i bila bi velika steta da izgubi kredilibitet.Naime sam festival je zamisljen kao festival otvorenog tipa na kome mogu da ucestvuju svi autori sa prostora ex.yu. i to je dobro ali lose je recimo to da su se znale sve pjesme koje ce ucestvovati na festivalu a da konkurs nije ni objavljen.Znaci svi autori koji su konkurisali sa strane su zavrsili u kosu a da niko nije ni preslusao njihove pjesme.Ako je to stvarno tako ne vidim zasto proforme objaviti konkurs kada je lakse reci ovo je festival zatvorenog tipa sa vec narucenim pjesmama.Volio bih da nisam u pravu i da me neko demantuje ali na duze staze sa ovakvim nacinom rada najvise stete imace upravo muzika i svakako mladi i talentovani autori koji sa svojim inovativnim idejama nemaju minimum uslova za svoju afirmaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA