Ona zarađuje milion dolara dnevno, koliko njenih pesama znate? (VIDEO)

Tejlor Svit je od januara do početka oktobra ove godine zaradila je neverovatnih 317,8 miliona dolara

  • 7
Revija Victoria's Secret - Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift (25) postala je najplaćanija muzička zvezda u 2015. godini. Kako navodi "The Sunday Express", pevačica je od januara do početka oktobra ove godine zaradila neverovatnih 317,8 miliona dolara, što je više od milion dolara dnevno.

Prema pisanju ovog lista, Sviftova je ostvarila ovoliki profit zahvaljujući prodaji njenog albuma pod nazivom "1989", zatim njenoj svetskoj muzičkoj turneji, kao i sponzorstvu sa Koka-kolom i kompanijom koji proizvodi brend parfema "Elizabet Arden".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Inače, Tejlor je održala ove godine 59 koncerata na području Severne Amerike, Azije i Evrope i u bruto iznosu inkasirala nezamislivih 173 miliona dolara, prenosi "Billboard". Ono što je specifično jeste da je za tri njena nastupa u Severnoj Americi ostvarila profit od 13,6 miliona dolara.

- Trenutno, Tejlor je nedodirljiva, ona je daleko ispred svih - naveo medijski analitičar Majk Raja za "The Sunday Express".

Kao što je poznato, Sviftova se nalazi na 64. poziciji na Forbsovoj listi najmoćnijih žena sveta. Tejlor je izuzetno popularna u Americi, a njeni najveći hitovi su "Style", "Blank Space", "Shake It Off".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: ibtimes.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjela

    19. oktobar 2015 | 16:55

    Tejlor je jedna od retkih zvezda danas da ne igra na kontu svog izgleda, niti je ikad bila provokativna. Devojka lepo peva, ima previse stila, spotovi su joj predobri i u zadnjih nekoliko godina sve pesmu su joj hitovi.

  • nemanja

    19. oktobar 2015 | 14:23

    realno nista specialno ne peva nego kupuje preglede za jutjub

  • Mill

    19. oktobar 2015 | 17:31

    Nek da nekom netreba joj tolko para

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA