TRAŽI SE SRPSKA SUZAN BOJL: Novi muzički TV šou za pevače starije od 45 godina!

Stalni članovi žirija su Vesna Zmijanac, Saša Milošević Mare i Žika Jakšić, a emisija će biti na programu TV Prva

  • 3

U novom muzičkom šou programu "NNK", koji će biti emitovan nedeljom od 21 čas na TV Prva, nadmetaće se pevači stariji od 45 godina, koji imaju sjajne glasovne sposobnosti ali, iz raznih razloga, do sada nisu ostvarili karijeru i stekli popularnost.

Među kandidatima ima profesionalnih lokalnih pevača, kao i apsolutnih amatera. Žanrovski nije pravljeno odvajananje, pa je posle kastinga ostalo 80 izvrsnih pevača, gde je odnos zabavna - narodna muzika u procentima 40:60. 

Cilj je da se, pored pevackih kvaliteta, predstave i zanimljive sudbine takmičara i otkrije odgovor na pitanje - "Zašto nisam postao velika zvezda?". Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom "NIKAD NIJE KASNO".

Žiri ce brojati četiri člana. Tri su stalna (Vesna Zmijanac, Sasa Milosević Mare, Žika Jakšić), a jedan je gostujući. U prvoj emisiji, to će biti Željko Bebek. Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača, ali ce biti scenarijski usmeren da fokusira priču i na njihove karijere i zanimljive događaje iz njihovog estradnog zivota.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Na kraju svake emisije, žiri ce odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, i u svrhu bolje energije i interpretacije, sve takmičare će pretiti veliki revijalni orkestar, sa unapred pripremljenim i uvežbanim repertoarom. Pobednik će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Foto: Tanjig Foto: Tanjig

Ostaje da vidimo da li će ovo takmičenje izroditi neku "srpsku Suzan Bojl", ili možda kakvog muškog pandana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svet od mora

    21. oktobar 2015 | 00:21

    Sve je bolje od rijalitija...Ovaj Grand smo godinama pljuvali al ispada da su oni sada otkad su presli na Prvu postali institucija za ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom....

  • Paola

    20. oktobar 2015 | 22:51

    Interesantno!

  • Bojl.thebest

    22. oktobar 2015 | 20:33

    Fantasticno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA