HIT U NAJAVI: Poslušajte novu pesmu Nine Badrić (AUDIO)

- Pesma "Cipele" nastala je u dahu, kao što sve moje autorske pesme nastaju. Bez namere da se išta napiše, nekako duša sama vrisne kad joj je za to vreme - rekla je pevačica

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Nina Badrić predstavila je svoju novu numeru "Cipele", koja je ubrzo izazvala talas oduševljenja na društvenim mrežama. Nova pesma hrvatske pevačice je do sada je na Jutjubu preslušana gotovo 50.000 puta.

Pružajući nam kroz novu numeru "komadić svog srca", Nina je tek krenula da otkriva adute koje ljubomorno čuva za koncerte u Lisinskom. Pesmu "Cipele" Nina će prvi put uživo izvesti upravo na koncertima 25. i 30. novembra u Lisinskom.

Po dosad viđenim komentarima na numeru možemo samo reći da će ta izvedba zasigurno biti jedan od najemotivnijih trenutaka koncerta.

- Pesma "Cipele" nastala je u dahu, kao što sve moje autorske pesme nastaju. Bez namere da se išta napiše, nekako duša sama vrisne kad joj je za to vreme. Alan Hržica i ja potpisujemo muziku, a ja ujedno potpisujem i stihove. Moglo bi se reći da je pesma "Cipele" - Nina klasika. A Predrag Martinjak je sve upakovao u sjajan aranžman. Nadam se da će pesma naći svoj put do ljudi i da je ovo jedna od onih pesama koje će uvek trajati - izjavila je Nina o novoj pesmi.

Poslušajte novu pesmu Nine Badrić:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA