Karl Koks u subotu u Beogradu

Nastup povodom promocije novog albuma britanskog didžeja biće održan u "Belekespo centru".

  • 0

Didžej i producent Karl Koks održaće u subotu, 28. aprila, u beogradskom "Belekspocentru" ekskluzivan nastup, na kome će predstaviti studijski album "All Roads Lead To The Dancefloor".

Kako navodi organizator "Avalon produkcija", žurka ograničenog kapaciteta biće i prilika da se predstavi jedinstvena atmosfera "Revolution" žurki, koje Koks organizuje na Ibici već 10 godina.

Žurku će u 21 sat otvoriti beogradski producent Strahinja Brajović, poznatiji kao Dejv Flojd. Posle njega, oko ponoći, na scenu izlazi "desna ruka" Karla Koksa i menadžer izdavačke kuće "Intec Digit", britanski didžej i producent Džon Randel.

Sam Koks nastupiće u dva sata posle pomoći.

Karl Koks je poslednji put u Beogradu bio pre osam godina.

- Moji putevi trenutno vode do sjajne publike u Srbiji, koju sam imao priliku da upoznam i na Ibici, ali i širom sveta. Ljudi tu zaista umeju da se dobro zabave i veoma su gostoljubivi, što je prava dragocenost. Dolazim pre svega da se sjajno provedem sa vama - poručio je Koks.

Ulaznice se prodaju po jedinstvenoj ceni od 2.400 dinara.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA