Moćna repriza Dina Merlina uz još 20.000 fanova u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najvećih regionalnih zvezda okupila je, u dve večeri, više od 40.000 obožavalaca

  • 41

Energije i snažnih emocija nije nedostajalo ni na drugom, nedeljnom koncertu Dina Merlina u beogradskoj Kombank Areni, koji je potrajao dva i po sata. 

SPEKTAKL U KRCATOJ ARENI: Žurka Dina Merlina pred 20.000 ljudi (FOTO) (VIDEO)

U dve večeri ukupno je prisutno bilo čak oko 40.000 fanova, a drugi koncert je, kao i prvi, otvorila pesma ,"Školjka" sa aktuelnog albuma ,"Hotel Nacional". Pevač se na sceni pojavio u novoj odevnoj kombinaciji, sa koferom u ruci i dočekan je gromoglasnim aplauzom. Oduševljenu publiku je pozdravio pitanjem "Jeste li spremni za ljubav?", nakon čega je u hali počela velika žurka.

Srpska zastava ipak na koncertu Dina Merlina (FOTO)

Nizali su se hitovi: "Kad čovjek voli ženu", "Hitna", "Umri prije smrti", "Nedostaješ", "Da šutiš" ,"Sredinom", "Smijehom strah pokrijem", "Moj je život Švicarska", "Kad zamirišu jorgovani", "Sve je laž"....

Foto: Promo Foto: Promo

Neki su, doduše, zažalili što su sa set liste, u odnosu na prvo veče, ispali, pre svega, zarazni hit "Sunce" sa aktuelnog albuma, zatim "Ako me ikada sretneš" i još nekoliko pesama, pa je koncert, iako sasvim solidno dug, ipak bio nešto kraći u odnosu na prvi.

Pesmu "Kad si rekla da me voliš" Dino je, kao i u subotu,posvetio svojoj supruzi Ameli, koja ove godine nije mogla da ga prati na koncertima.

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on

Gost je bio, kao i prethodne večeri David Radosavljević, mladi pevač iz Banjaluke, koji je u duetu sa svojim muzičkim uzorom, otpevao "Da je tuga snijeg".

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon što su ga fanovi dva puta vratili na bis, Merlin se od Beograđana oprostio baladama. Prvo - klasik "Lažu me" koji je prve večeri publika spontano zapevala i tako podstakla pevača da ga druge večeri uvrsti na repertoar , pa "Undo", sa aktuelnog albuma, za definitivan kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    26. oktobar 2015 | 08:27

    Dno dna!

  • Бифе код Слоба

    26. oktobar 2015 | 10:02

    Никад се нећете призвати памети.Ви им пуните џепове,а они стављају у школске уџбенике да сте кољачи,убице и све најгоре...Срам Вас било!!!

  • Jecule

    26. oktobar 2015 | 08:10

    Neka ode Miroslav Ilic u Sarajevo, da vidimo da li ce mu dati koncert da odrzi, a mi punimo dve arene... SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA