Snima se nastavak filma ''Top Gan'' (VIDEO)

Glavna uloga i ovog puta namenjena Tomu Kruzu. Drugi deo popularnog filma iz osamdesetih produciraće Džeri Brukhajmer, koji je poznat po seriji "Istražitelji" (Si-Es-Aj).

  • 0

Drugi deo popularnog filma iz osamdesetih godina ''Top Gan'' dobiće nastavak. Holivudski glumac Tom Kruz će reprizirati svoju ulogu Maverika, saopšteno je iz kompanije ''Paramaunt''.

Mediji su prošle godine spekulisali da li će nastavak blokbastera iz 1986. godine biti snimljen, a Kruz je tada izjavljivao da će se drugi deo dogoditi samo ako scenario bude dobar.

Zvaničnik ''Paramaunta'' Adam Gudmen, u intervjuu za "Holivud riporter", potvrdio je da je projekat zvanično u pripremi.

Na pitanje da li će se snimati peti deo serijala ''Nemoguća misija'', Gudmen je rekao da na prvom mestu žele da naprave nastavak ''Top Gana'' sa Tomom Kruzom.

- Džeri Brukhajmer će biti producent filma, a Toni Skot će ponovo biti reditelj -  izjavio je zvaničnik renomirane produkcijske kuće.

(izvor: Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA