DOBRA KLOPA I MNOGO AKCIJE: Održana beogradska premijera filma "Zagoreo" sa Bredlijem Kuperom (FOTO) (VIDEO)

Ovaj emotivni film je priča o ljubavi prema hrani, ljubavi između dvoje ljudi i o snazi koju nosi druga šansa

  • 0

U hotelu Hajat u Beogradu održana je premijera filma "Zagoreo" ("Burnt") sa Bredlijem Kuperom u glavnoj ulozi. Film je kulinarska epopeja o tome kako se glavni lik trudi da postane jedan od najboljih kuvara u Velikoj Britaniji i dobije treću Mišelinovu zvezdicu.

VIN DIZEL je poslednji lovac na veštice!

Distributerska kuća Blitz film se za mesto premijere ovog filma odlučila za kuhinju poznatog Hajatovog restorana Metropoliten Grill, kako bi svi prisutni iskusili osećaj rada u jednom ekskluzivnom restoranu kao što je i onaj u filmu.

Scenografija u ovom restoranu je gotovo identična onoj u filmu "Zagoreo", kao i radna atmosfera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Adam Džouns  imao je sve i sve je izgubio. Rok zvezda s dve Mišelinove zvezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg "enfant terrible" pariške ugostiteljske scene svaki  put bi sve učinio - drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije ukusa. Ipak, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvezdicu koju Mišelin dodeljuje, a njemu neprestano izmiče, moraće da na svoju stranu pridobije one najbolje, uključujući prelepu Helenu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Film "Zagoreo" je novi film Bredlija Kupera. To je jedan od filmova koji gađa sva čula gledaoca: ima dobru priču, puno hrane, akciju i dobrog glumca u glavnoj ulozi. Od ovog filma se dosta očekuje, jer je Bredli Kuper garancija kvaliteta. Ja ne znam šta drugo da kažem osim da publika treba da pohrli u bioskope i pogleda ga, jer je ovo bioskopski film i ne treba ga gledati kod kuće - izjavio je za Telegraf Nemanja Stanojević, portaprol Blitz filma, dodajući da je poruka filma da nikada ne treba odustajati, ali da ipak treba imati meru u tome šta sve žrtvujemo na putu do uspeha.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U filmu pored Bredlija Kupera igraju i Siena Miler, Omar Si i Ema Tomson.

Tokom prezentacije filma, kuvarice Dragica Nikolić i Danica Knežević su pred novinarima i gostima pripremale slatke i slane poslastice vrhunskog kvaliteta koje su svim prisutnima probudila i ona najpreciznija gastronomska čula. Od čiz kejka zbog kojeg zastaje dah, do roštilja spremljenog na način koji do sada niste imali prilike da vidite, u Hajatu se sinoć slavio film i hedonizam.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Danica Knežević i Dragica Nikolić, inače sestre, gostima su pružile priliku da se i sami oprobaju u spremanju sitnih đakonija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Film će se u srpskim bioskopima naći od četvrtka, 29. oktobra.

Pogledajte trejler za film "Zagoreo":

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA