GLEDAOCI U ŠOKU: Nisu verovali šta je Jasmina prokrijumčarila na Farmu!

Dok je provodila vreme u izolaciji Medenica je gurnula ruku u džak i pokazala Sanji šta ima unutra

  • 3

Dok je Jasmina Medenica boravila u izolaciji sa Sanjom Lazić, rešila je da zamoli članicu grupe "Šmizle", da joj u slučaju da ona ispadne, kao što se i desilo, dostavi neke stvari na "Farmu".

Kristijan prvo izvređao Tamaru, a posle hteo i da je bije! (VIDEO)

- Znaš, meni se strašno dopadaju veštačke trepavice, a nisam stigla da ih kupim, pa bih te molila, ako ti ispadneš, da mi ih kupiš i pošalješ. I znaš šta još, kupi mi jedne deblje čarape, dugačke, to mi treba jer ne znam koliko ću još biti ovde, a hladno mi je - rekla je Jasmina Sanji, a onda je izvadila iz džaka 2.000 dinara i dala Šmizli:

- Hajde, hajde, uzmi to. Trebaju ti pare da mi to kupiš.

Kristijan i balerina pokrili kamere na Farmi, a onda... (VIDEO)

Kada se Sanja pozdravljala sa Medenicom, pri izlasku sa "Farme", rekla joj je da neće zaboraviti trepavice.

- Tačno je da mi je Jasmina dala novac da joj kupim trepavice jer su joj potrebne za nastup i neke crne čarape s radom. Novac jeste zabranjen u rijalitiju, ali je njoj verovatno ostao u garderobi. Desilo mi se i kada sam menjala stvari s Majom Nikolić da sam u njenim farmerkama našla 300 dinara. Verovatno su svi zaboravili po neku novčanicu u džepu - potvrdila je Lazićeva za "Alo".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    28. oktobar 2015 | 19:02

    Koji krijumcar vrhunski, pa El Chapo da je vrbuje u komandu odmah kad procita. Posto iovako svi gledaju Farmu, tako verovatno i on gleda dok je u bekstvu. Kada upadne helikopter na farmu po nju, nemoj da bude da nisam rekao!

  • olja

    29. oktobar 2015 | 09:24

    Bruka sta ova Medenica radi a vi je podrzavate,zalostan nam je mladi narastaj ako su ove osobe za primer,ima tamo i mladih i normalnih ljudi sad ce mo vidjeti hoce te li podzati i jednu dobru devojku kao sto je Nikolina koja je za primer nasoj deci....Kristijane bruka prvo si je ishvalio a onda sta si uradio..ispao si slabic....a ona dostojanstvena.

  • BBrankica

    1. novembar 2015 | 18:19

    Jos se gubi u prostoru i vremenu. Ostao joj mozak u Ameriki pa ceka da joj stigne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA