TOP 10: Najlepše žene sveta (FOTO)

Prema listi magazina "Pipl“, među deset najlepših žena za 2012. godinu su Bijonse, Šarliz Teron, Sofija Vergara, Kejt Midlton...

  • 0

Renomirani magazin "Pipl" napravio je listu deset najlepših žena za ovu godinu. Na prvom mestu je, kao što smo juče preneli, Bijonse Nouls. Atraktivna RnB pevačica u januaru je postala majka, a prema njenim rečima, posle porođaja izgleda lepše nego ikad.

Na drugom mestu je fatalna glumica Sofija Vergara. Svoju veliku popularnost ona je stekla igrajući u seriji "Modern femili". Kolumbijka je omiljena kod oba pola - muškarci je vole zbog njenih oblina, a žene zbog simpatičnog karaktera. Interesanto je to što je Sofija, iako je u poznim tridesetim, imala pre neki dan zabranu ulaska u jedan noćni klub u Los Anđelesu zbog toga što je maloletna?!

Treća po redu je Vergarina glumica Šarliz Teron. Izazovnu Južnoafrikanku pamtimo po filmovima "Henkok", "Italijanski posao", "Čudovište" (u ovom ostvarenju ne možemo da kažemo da je lepotica). Bila je u vezi sa irskim glumcem Stjuartom Tauzendom, a mediji je trenutno povezuju sa Kijanuom Rivsom.

Posle Teronova, na red dolazi Medlin Stou. Pedesettrogodišnja glumica je aktivna od 1978. godine. Poznata je po ostvarenju "Dvanaest majmuna". Udata je za svog kolegu Brajana Benbena, sa kojim ima jedno dete.

Na petom mestu nalazi se kćerka čuvenog britanskog kantautora Fila Kolinsa Lili Kolins. Lili ima 23 godine i glumica je po zanimanju. Najpoznatija je po ulozi Fibi Ebrams u seriji "90210".

Šesta na listi je Kristina Hendriks. Glumica je stekla svoju slavu u popularnoj televizijskoj seriji "Ljudi sa Menhetna". Muškarci je obožavaju zbog njenog bujnog poprsja.

Mišel Vilijams je sedma. Takođe, glumica je po zanimanju. Čuvena je po ulozi koleginice i starlete Merlin Monro. Sa preminulim Hitom Ledžerom ima kćerku Matildu, koja ima pet godina.

Na osmoj poziciji nalazi se Pola Paton. Glumica koja ima 36 godina u braku je sa muzičarem Robinom Tikeom, sa kojim ima sina Džulijana. Poznata je po filmu "Nemoguća misija – Protokol duh".

Deveta je kantri pevačica Miranda Lambert. Dvadesetdevetogodišnja mužičarka je izuzetno popularna u Sjedinjenim Američkim Državama, a može se pohvaliti i time da svira više instrumenata.

I na desetom mestu nalazi se Kejt Midlton. Izabranica princa Vilijama ponela je velike simpatije posle kraljevskog venčanja prošle godine. Osim naroda Velike Britanije i sveta, izuzetno je cenjena i kod kraljevske porodice.

(Izvor: Index.hr / foto: Pola Paton i Miranda Lambert Fejsbuk, Medlin Stou i Lili Kolins Vikipedija)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA