DEVOJKE U TRANSU: Saša Kovačević napravio spektakl u Zagrebu i Ljubljani! (FOTO)

U publici je bilo i veliki broj pripadnica lepšeg pola koje su uživale u njegovom nastupu. Posebno je bilo u Zagrebu gde se tražila karta više jer Zagrepčanke prosto lude za Sašom

  • 0
Foto: Facebook/top six/SK Media Foto: Facebook/top six/SK Media

Saša Kovačević održao je još dva uspešna koncerta, ovog puta u Zagrebu i Ljubljani. Popularni Zemunac je publici izveo svoje najveće hitove, kao i svoje najnovije pesme “Gde smo moja ljubavi” i "Rano je".

U publici je bilo i veliki broj pripadnica lepšeg pola koje su uživale u njegovom nastupu. Posebno je bilo u Zagrebu gde se tražila karta više jer Zagrepčanke prosto lude za Sašom.

Foto: Facebook/roko/SK Media Foto: Facebook/roko/SK Media

Saša Kovačević odlučio je da na nastupe ubuduće putuje u svojoj režiji, zbog čega je pre mesec dana kupio dva kombija popularnog automobilskog brenda.

Saša je shvatio da želi potpuni komfor na putovanjima, koja u poslednje vreme ima svakodnevno. On je prethodnih dana isprobao svoje četvorotoškaše jer je sa bendom prvo nastupao u Sloveniji, a već sutradan u Zagrebu.

Za 15 dana nas ocekuje novi hit pod nazivom "Rođendan".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA