OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Zorica Brunclik menja Miroslava Ilića u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

Umesto Ilića, u njegovoj stolici će tokom novembra sedeti pevačica koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku

  • 6

Sasvim neočekivano, od sledeće subote, kada počinje drugi krug takmičenja u okviru druge sezone "Pinkovih zvezda", promeniće se sastav žirija, i umesto Miroslava Ilića, peti sudija će biti Zorica Brunclik!

HVALA TI, SREĆO, ŠTO SI UŠLA U MOJ ŽIVOT: Pinkova zvezda raznežila sve dirljivom porukom supruzi nakon rođenja bebe! (FOTO)

Da iznenađenje bude još veće, dovoljno je podsetiti da je Zorica godinama bila član žirija "Zvezda Granda", gde je bila kraljica prepirki sa ostalim sudijama.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ona će sedeti uz Cecu, Harisa, Marinu i Boru tokom čtavog novembra, a već od decembra Miroslav će se vratiti na svoje mesto.

Videćemo kako će se Zorica uklopiti sa već uhodanom ekipom sudija, a prava iskušenja tek počinju budući da će se svake subote u "Pinkovim zvezdama" predstaviti po 12 kandidata koji će u tri grupe nastupati.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne verujem

    30. oktobar 2015 | 12:13

    Muka mi je kad se setim njene kulture na farmi i pljuvanja...

  • Stefan

    7. novembar 2015 | 22:19

    Vratite mi Miroslava, molim vassssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

  • Andjela

    15. novembar 2015 | 14:46

    Miroslav me je mnogo nervirao,cinilo mi se da stalno kontrira ostalima,ali Zoricu ne mogu da smislim!!!!! Izbacite je!!!! Sad vidim da je Miroslav bezazlen u odnosu na nju. Kvari harmoniju zirija. Komentari na voditelja i ostale clanove zirija zluradi,umisljeno a bez osnova dize nos,jednom recju nije se lepo pokazala!!! Izbacite je,nije opravdala ukazano poverenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA