OSTAO SAM BEZ DRUGOG OCA: Potresna ispovest Semira iz "Farme"

- Stric je pao u komu deset dana pred moj ulazak u rijaliti. Krivo mi je što sam ušao u rijaliti dok je njemu bilo loše - rekao je pevač koji je pre nekoliko dana napustio "Farmu"

  • 6

Pevač Semir Džanković je pre nekoliko bio primoran da napusti "Farmu" jer mu je preminuo stric. U potresnoj ispovesti za dnevni list "Alo!", nekadašnji učesnik "Pinkovih zvezda" rekao je da mu je umro drugi otac.

VEST POTRESLA FARMERE: Semir napustio imanje zbog smrtnog slučaja

- Moja porodica ima divne odnose sa bliskom familijom. Mi smo živeli maltene kao jedna porodica, stric je živeo u kući preko puta moje i bio mi je kao drugi otac - naveo je Semir i nastavio:

- Stric je pao u komu deset dana pred moj ulazak u rijaliti. Probudio se iz kome tri dana pred smrt, bio je bolje, pričao je sa svima, a onda nas je odjednom napustio. Krivo mi je što sam ušao u rijaliti dok je njemu bilo loše, ali su me moji umirivali i rekli mi da će sigurno biti bolje. Sad sam ostao bez drugog oca - istakao je pevač kroz suze i dodao:

- Rekao sam mojim roditeljima da mi obavezno pošalju pismo čim mu bude bolje, međutim, to se nije dogodilo. Osetio sam da nešto nije u redu. Žao mi je što nisam bio uz njega u poslednjim trenucima, što je otišao tako iznenada. Bio je uvek pozitivan, imao je specifičan smisao za humor. Mogao je da me nasmeje u svakom trenutku, i kada me nešto mučilo i kada sam bio neraspoložen. On bi za trenutak sve popravio - ispričao je Džanković.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

On je naveo da mu je produkcija dozvolila da se vrati u rijaliti, ako to želi.

- Produkcija je bila korektna i dozvolila mi da odlučim da li ću da se vratim ili da ostanem. Trenutno mi je veoma loše, ali porodica je uz mene i kažu mi da nastavim takmičenje, tako da pretpostavljam da ću se vratiti - zaključio je.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA