Večeras St. Germain u Belexpo centru pred 3.000 ljudi!

Proslavljeni francuski producent i kompozitor St. Germain održaće večeras u beogradskom Belexpocentru svoj dugoočekivani koncert, koji će ujedno predstavljati i svetsku premijeru nove turneje i prvi nastup uživo posle više od decenije!

  • 0

Gotovo 3.000 ljudi već je nabavilo ulaznice za ovaj događaj, a beogradski koncert je do sad ubedljivo najprodavaniji na turneji, sa fanovima pariskog muzičara koji dolaze iz Makedonije, Bugarske, Rumunije... Zbog velikog interesovanja ulaznice po ceni od 1.990 dinara su rasprodate. Ulaznice po ceni od 2.490 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima i sajtu mreže Eventim, u prodajnoj mreži i na sajtu Gigstix, kao i na biletarnici ispred Belexpocentra. Vrata Belexpocentra se otvaraju u 20h, dok je nastup St. Germain najavljen u 21.30h.

Proslavljeni francuski producent Ludovic Navarre aka St. Germain sleteo je u Beograd juče i sinoć se družio se sa TV ekipama pred svoj prvi koncert nakon pauze od 12 godina! Za novu turneju, koja kreće upravo iz Beograda, njegov tim nam kaže da će obići planetu kao na prošloj iz 2003. godine, a koja je imala preko 250 koncerata na svim kontinentima!

Ludovic je izjavio da je tek nedavno saznao da u Srbiji ima veliki broj obožavalaca i da je cela jedna generacija odrasla na njegovoj muzici i da mu je iz tog razloga veoma drago da svoju turneju otpočinje baš ovde.

Beogradskim koncertom St. Germain počinje promociju svog novog albuma St. Germain“, koji je, na veliku radost mnogobrojnih obožavalaca njegovog specifičnog zvuka, izdat pre nešto manje od mesec dana.

Foto: Promo Foto: Promo

Za produkciju događaja biće zaduženi Exit, agencija Infinity Creative i Dom omladine Beograda.

Opisan kao živopisno i autentično muzičko putovanje, “St Germain” sadrži zvučnu tapiseriju zapadne, saharske Afrike kroz tradicionalne instrumente iz Malija, kao što su kora, balafon i n’goni i istinski je predstavnik Ludovicovog specifičnog zvuka koji u sebi sadrži elemente house muzike, džeza i bluza.

Ovo je prvi album francuskog autora nakon duge pauze od 15 godina , kad je izdat neprevaziđeni „Tourist“ iz 2000. godine, koji je uz čuveno izdanje „Boulevard“ iz 1995. godine definisao Navarov muzički izraz, definisan od strane muzičke kritike kao rađanje novog bluza, povratak na izvor savremene muzike ili organski zvuk elektronske scene.

Ranije ove godine objavljeni su singlovi „Real Blues“ i „Sittin’ Here“, koji su najavili zrelije i još uzbudljivije studijsko delo. Omot novog izdanja krasi i trodimenzionalno delo urbanog umetnika Gregosa čija nasmejana lica krase Pariz i druge evropske metropole.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA