NOVI SKANDAL SAŠKE KARAN: Polila vodom voditelja i napustila studio usred emisije! (VIDEO)

Pevačicu je žestoko isprovociralo pitanje koje joj je postavljeno

  • 22

Pevačica Saška Karan donedavno je bila čest akter incidentnih situacija u "Parovima", pa je zato i izbačena iz rijalitija, a sa sličnim ponašanjem nastavlja i po izlasku iz kuće. 

Folkerka je bila gošća emisije "Press pretres", koja će biti prikazana u sredu na TV Grand. Voditelj Siniša Medić ju je, u jednom trenutku, pitao da li je u mladosti bila sponzoruša.

Pevačicu je to do te mere isprovociralo, da je demonstrativno odlučila da napusti studio. Pre toga je, međutim, polila voditelja punom čašom vode!

Ovako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    3. novembar 2015 | 10:22

    Tebi je Saska sada kasno za sve! Sedi zeno dostojanstveno kuci nemas 20 godina!! A to da li si bila i sta si radila u lroslosti je manje bitno jer ocigledno da ti sada fali svakodnevna doza istog....Zmaj je spas za tebe !!!

  • Me

    3. novembar 2015 | 10:13

    Baba savka starleta haha.

  • Deda Radoje

    3. novembar 2015 | 08:48

    Nerazumem....koji su ti ljudi,koji dovode ķonfliktnu osobu u razne emisije...rijaliti...intervjue...i td..i uvek je pitaju ista pitanja...normalno da ce tako da reaguje...jer nema obrazovanja nikakvog....vec kafanskog...tj. nocnog zivota...mnogi znaju taj njen zivot, ali ona se brani drskoscu i nasiljem...cuvajuci istinu...a ona boli....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA