KVIZ (NE)ZNANJA: Ivan Gavrilović napustio "Farmu"! (FOTO)

Šezdeset i sedmog dana rijalitija, imanje u Lisoviću napustio je još jedan farmer

  • 35

Među nominovanim farmerima su ove nedelje bili Tamara Đurić, Nikolina Stevović i Ivan Gavrilović. Nažalost, najmanji broj glasova imao je pevač, koji je večeras napustio imanje. 

SUD DONEO KONAČNU ODLUKU: Evo kad će Kristijan morati u zatvor! (FOTO)

U kvizu znanja, tačnije neznanja, budući da su takmičari odlučili da apsolutno ništa ne nauče iz knjiga koje su dobili, nije bilo tačnih odgovora, samim tim ni dupliranja glasova.

- Mi smo svoje vreme potrošile na frizuru, manikir, pedikir... - smejale su se Tamara i Nikolina.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Najveći procenat glasova publike (68,86) dobila je Tamara Đurić i tako sebi obezbedila još bar sedam dana boravka na imanju u Lisoviću.

Nažalost, najmanji broj glasova imao je Ivan Gavrilović, koji je večeras napustio "Farmu", prilično srećan što će videti svoju porodicu.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Ostali farmeri su mu za rastanak otpevali "200 na sat", a pevač se potom izgrlio sa svima i uputio ka Beogradu...

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    3. novembar 2015 | 00:15

    Pa ljudi, zar ovo nije sramota svih nas?! Izlazi Ivan koji je ipak poznat covjek i kakva-taka zvijezda, ja mislim da je u svoje vrijeme bio velika, a ostaju dva anonimusa, koja ni u najavi nece biti sto je on bio. Velika sramota. Jos Tamarina sestra hladno kaze da ce onog nesretnog Acu ostaviti cim izadje sa Farme. Pa sta mi to porucujemo, pa mogao se i Ivan dogovoriti sa nekom ukucankom da sa njom flertuje u krevetu. Jadno. Kristijan je to odavno provalio, pa i njega napadamo. Ko je tu dvolican, licemjer, lazni moralista....ma mi smo najgori.

  • nada

    3. novembar 2015 | 00:47

    Tamara je jaka zena sa stavom koja ne podvija rep pred Kristijanom kao Ivan. Dakle Kristijan je svojim nasilnim ponasanjem isterao Ivana, a nije se udostojio čak ni da ga isprati kad je odlazio sa farme jer mu nije dobro koliki je procenat glasova imala Tamara . Bravo Tamara

  • neko tamo

    3. novembar 2015 | 10:58

    1m ima 60cm, joj narode eto ko dobija najvise glasovaa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA