ŽELJKO BEBEK ZOVE U SAVA CENTAR: Dođite da zajedno pevamo velike hitove! (VIDEO)

Legendarni pevač će, podsetimo, sutra (4. novembar) održati prvi veliki solistički beogradski koncert u karijeri

  • 0

Sve je spremno za sutrašnji (sreda) beogradski koncert Željka Bebeka koj proslavlja jubilej - 40 godina karijere. Radi se o pravom muzičkom spektaklu, u kojem se Željku na bini istovremeno pridužuje čak 60 muzičara, članova Simfonijskog orkestra, uz Tamburaški orkestar, kao i njegov prateći rok bend.

Izašao je pred Bebeka i svi su se smejali... mator, ćelav... a onda je ZAPEVAO! (VIDEO)

- Osećam se predivno. Nisam ni sanjao da ću slaviti ovoliki jubilej. Računao sam da ću biti negde u proseku, a ispao sam prvak sveta – izjavio je. u duhu naziva aktuelnog hita "Prvak svijeta" zadovoljni Bebek.

Legendarni pevač je dodao:

- Uživam u muzici, u životu, naročito od kad sam sa mojom Ružicom, koja mi je sve. Brine o porodici, pomaže mi u poslu. Uredno živim, vodim zdrav život, puno pešačim. Nadam se da ću uspeti da stignem i da prošetam po Beogradu, da vidim lepe dame na ulicama i da uživam u domaćim specijalitetima.

Bebek je ovako pozvao brojne fanove na koncert:

- Dođite da zajedno pevamo velike hitove "Bijelog dugmeta", ali i "Laku noć, svirači", "Gdje sam bio, s kim' sam pio", "Kaldrma", "Žuta ruža", "Da je sreće bilo", "Tijana"… Dođite na razmenu emocija. Da ste videli kako je dirljivo bilo sinoć u Zagrebu, kad sam pevao Selmi koja je sedela u publici - završava vidno uzbuđeni Bebek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA