Kalinić obukao haljinicu, a onda ga je Zorica Brunclik žestoko isprozivala (VIDEO)

Voditelj "Pinkovih zvezda" ponovo je napravio šou u muzičkom takmičenju televizije "Pink", kao i pevačica, koja je bila u žiriju

  • 5

U subotu nas očekuje nova epizoda "Pinkovih zvezda". Pored kandidata i članova žirija, zvezda večeri ponovo je bio voditelj Milan Kalinić, koji je ponovo oduševio svojim šaljivim pričama.

U jednom momentu, Kalinić se pojavio u haljinici na sceni i pokazao svoje dlakave noge. Nova članica žirija Zorica Brunclik ga je prozvala.

- Bar je mogao da se izdepilira - rekla je pevačica.

Brunclikova, inače, nije bila zadovoljna kako ju je Kalinić najavio a u jednom momentu mu je direktno poručila da izvadi ruke iz džepova.

- Ovo je američki način vođenja emisije - rekao je Zorici Milan, a ona mu je odgovorila na sledeći način:

- Ja sam ipak u Srbiji - odbrusila mu je Brunclikova.

Pogledajte najavu za novu epizodu "Pinkovih zvezda":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabo

    5. novembar 2015 | 13:51

    Garantujem , da je ova umanjila gledanost emisije.Sto pre da se vrati Miroslav.Ova nije za ovu televiziju.

  • elena

    5. novembar 2015 | 17:14

    pa ko je zorica.prostakusa,primitivka,umislila je da e nesto.nek se vrati miroslav,oni su tim,zorica samo smeta i rusi rejting emisije.kad je neko primitivan taj ostaje doveka.sto se tice milana kalinica,on je vrh,trenutno najbolji voditelj,ima smisla za sve pa cak i na svoj racun,sto je velika stvar,zato emisija i opstaje,napred milane,napolje zorice,dolazi miroslave,prenesite ovo organiztorima pink televizije.hvala a sto se tice omentara pojedinaca kada ce u zatvor.pa onda kada odu svi oni pre njega.on nije nikoga ubio.prvo oni sto su napravili seksualna maltretiranja,oni sa pet promila alkohola,oni koji svakodnevno prave vece prekrsaje,ali nisu poznati pa za njih nemamo komentare,svi koji su zli neka se njima vrati.sram bilo ljude koji daju zle komentare,kao vas predhodni komentator.

  • Srbin

    5. novembar 2015 | 13:58

    Ludi su oboje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA