GRANDIOZNO: Adil osvojio Grand festival i 25.000 evra! (VIDEO)

Pobeda i novčana nagrada pripali su numeri "Laku noć", na drugom i trećem mestu - Dejan Matić, Goca Tržan i Stefan Petrušić

  • 22

Četvrti "Dijet Plus Grand festival" završen je pobedom Adila Maksutovića  sa kompozicijom "Laku noć"! Pobednik je izabran u neizvesnoj završnici sabiranjem glasova publike i stručnog žirija i osvojio je nagradu od 20.000 evra za najbolju pesmu festivala, ali i nagradu publike od 5.000 evra, što je u zbiru 25.000.

Iako je do samog kraja delovalo da će pobednički "gran pri" završiti u rukama Dejana Matića, finalni rezultat glasanja žirija i publike bio je drugačiji. Prelomni momenat desio se na samom kraju, kada je Tanja Ferendino pročitala glasove pristigle sms porukama i kada je poslednja dvanaestica donela sreću Adilu i njegovom kompozitoru Saši Dragiću.

Na drugom mestu našla se  kompozicija "Ne zameri" koju izvodi jednako odlični Dejan Matić ( utešio se sa 10.000 evra) , dok su treći Goca Tržan i Stefan Petrušić sa pesmom "U tebe me ne diraj".

Najslabije plasirani u finalu ostali su duet Đani i Dragi Domić i prvi pobednik "Zvezda Granda" Bane Mojićević.

 

A.V.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    28. april 2012 | 01:35

    Nekim članovima žirija bi valjalo objasniti da Festival nije mesto gde će pokazati kolike su lokal-patriote.Bravo za publiku!

  • zoki

    28. april 2012 | 00:55

    BRAVO ZA ADILA,,,OSECALI SMO SVI U DIJASPORI DA CE NASA SRBIJA PREPOZNATI UBEDLJIVO NAJBOLJEG PEVACA NA NASIM PROSTORIMA,,,MLAD,,LEP,,PEVA KO BOG,,,ZASLUZIO JE,,,CULI STE REAKCIJU PUBLIKE U SALI,,ZAO MI JE IVANE PAVKOVIC,,TREBALA JE BITI DRUGA,,DEVOJKA UBIJA KAKO PEVA,,HVALAA BOGU DA MLADE SNAGE POKAZUJU KVALITET I IZUZETNO PEVANJE,,,BRAVO I SRECNO ADILE,,

  • novica

    28. april 2012 | 00:52

    pa sta reci...GRANDIOZNO vece ,vece puno hitovi i mislim da ke Adil zasluzeno pobedio...sve cestitke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA