PLAKALI I MUŠKARCI I ŽENE NA FARMI: Ovako je Maja kroz suze čestitala sinu 9. rođendan! (VIDEO)

- Nemoj da se sekiraš, mama će kao i uvek da ispuni svaku tvoju želju - poručila je Maja sinu Lazaru

  • 43

Budući da njen mlađi sin Lazar sutra puni devet godina, Maja mu je uputila emotivnu čestitku, posle koje je bilo jasno koliko joj je teško zato što sa svojim miljenikom neće biti zajedno za njegov rođendan.

PLAKAĆETE I VI SA MAJOM: Pevačica dobila dirljivo pismo od sina! (VIDEO)

Nakon što je jedva pročitala pismo koje je dobila od Lazara, Nikolićeva mu je uputila rođendansku čestitku.

- Lazare, čestitam ti rođendan 8. novembra. Nemoj da se sekiraš, mama će kao i uvek da ispuni svaku tvoju želju - rekla je Maja kroz suze a njena poruka sinovima je rasplakala sve farmere, čak i okorele muškarčine...

Pogledajte šta je Maja poručila sinovima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    7. novembar 2015 | 15:48

    Sta trazi uopste tu!? Zasto nije sa svojim sinom, ne samo za rodjendan, nego svaki dan pa ne bi imala sada tih "problema"...

  • Senada

    7. novembar 2015 | 13:23

    Nikako ne razumijem ove ljude majke očeve.Ostavljaju kući svoju djecu familiju a dođu u rijaliti kako bi se kako oni kažu pokazali.Ona jadna ostavila majku na samrti a ona na farmi sjedi ispija kafice.Pa ženska glavo idi kući šta ćeš tu?Farma im preča od svojih roditelja svoje porodice familije?Fuj na šta je narod sve spreman da uradi radi novca trunke popularnosti.

  • Deda Grande

    7. novembar 2015 | 13:12

    Halo Majo, pa cak i ti znas da ono sto procitala nije pismo decaka od 9 godina, pa srazmerno tom ispada da si plakala i zahvaljivala se svojoj bebisiterki, sto i nije tako lose ali nemoj molim te da nas smatras za debile, jer se zna ko je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA