NIKAD NIJE KASNO: Lepa Brena ljubila, Žika Jakšić plakao, a ovih 6 starih majstora je prošlo dalje! (FOTO)

Još jedno izdanje sve popularnije emisije na TV Prva bilo je izuzetno emotivno i ispunjeno sjajnim vokalima

  • 10

Novo izdanje emisije "Ništa nije kasno" na TV Prva, u kojoj svoje umeće pokazuju i takmiče se pevači stariji od 45 godina, oduševilo je gledaoce, a šestoro kandidata plasiralo se u sledeći krug. 

Slavili su na kraju Nikola Marković Giba, Teufik Tufo Veletanlić, Julija Marotova, Boban Janošević, Snežana Milković i Mladen Mladenov Beka.

Uz stalne članove žirija, gostujući član je ovoga puta bio legendarni Kornelije Bata Kovač.

Koliko emocija donosi sama emisija, govori i podatak da idejni tvorac emisije Žika Jakšić ni ovog puta nije mogao, niti hteo da sakrije suze.

Kandidat Boban Janošević proslavio je svoj rođendan tako što je žiriju doneo kolače, ali je dobio i poljupce od Lepe Brene.

Podsecanja radi, svi kandidati pevaju uživo, i okestar Aleksandra Sofornijevića sve kompozicije svira uživo.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva
Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORICA

    9. novembar 2015 | 16:59

    ODAVNO NIJE BILO OVAKO LEPE I EMOCIJAMA PREBOJENE EMISIJE.ZAISTA SVAKA POHVALA ZA ONOG KO JE OVAKO LEPO OSMISLIO OVU EMISIJU.ONA ODUDARA OD SVI DRUGIH EMISIJA NOVE FOLK MUZIKE SVOJOM LEPOTOM, NOSTALGIJOM ZA PROŠLIM LEPIM VREMENIMA,PODSEĆA NA SREĆNA VREMENA, OŽIVLJAVA STARA VELIKA IMENA NAŠE MUZIKE,STARE EVERGRIN HITOVE,VRAĆA NAS U PROŠLO VREME I DELUJE NA NAS KAO MELEM , KAO NEŠTO ČAROBNO I UVEK ŽIVO,ISPUNJAVA NAŠE UVO,NAŠA SRCA I NAŠU DUŠU. ZAISTA DRUGAČIJE OD SVEGA,POSEBNO I TOPLO.POSEBNO JE VAŽNO ŠTO VELIKE TALENTE I USPEŠNE PROFESIONALCE, DIVNE LJUDE,TOPLE GLASOVE IZVODI IZ SENKE U KOJOJ SU BILI I RADILI GODINAMA, POKAZUJUĆI DA IM JE MUZIKA BILA PRAVI I JEDINI ŽIVOT A NE MATERIJALNE VREDNOSTI. KAO KAD SE PODIGNE ZAVESA I PROLAZE NAJBOLJI, KOJI SUZAVREDELI I ZASLUŽILI DA IH OBASJA SUNCE KAKO BI NAMA ,OBIČNIM LJUDIMA RAZGALILI DUŠU I SRCE. SVAKA ČAST I HVALA.

  • Acs

    9. novembar 2015 | 01:21

    GIBA šabački a svetski glas.. Pojava i ličnost koja pleni glasom i harizmom

  • Srna

    10. novembar 2015 | 08:33

    Julija iz skoplja je pjevala kao andjeo Napred julija volimo te svi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA