DVOSATNO UŽIVANJE UZ MAKEDONSKO DEVOJČE: Karolina ispunila srca na Kolarcu! (FOTO) (VIDEO)

Gočeva je u prepunoj sali izvela pesme koje se temelje na korenima makedonske narodne muzike

  • 3

Koncertom u prepunoj sali Kolarčeve zadužbine popularna pevačica Karolina Gočeva se, po prvi put, beogradskoj publici predstavila projektom ’’Makedonsko devojče’’.

Dvosatnim spektaklom u intimnoj atmosferi Kolarca, lepa Makedonka je doslovno oduševila Beograđane raskošnim interpretacijama pesama sa albuma ’’Makedonsko devojče 1’’ i ’’Makedonsko devojče 2’’.

Koncert je otvorila numerom "Skopska magla", nakon koje aplauzi nisu prestajali, a nasmejana Karolina je, inspirisana maglom u srpskoj prestonici, obećala je za sledeći put i beogradsku verziju ove teme.

Među pesmama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike, posebno emotivno bilo je izvođenje pesme "Koj da mi zapee", koju je Gočeva izvela i na bis.

Oduševljenje je, između ostalog, izazvala i "zarazna" tema "Čalgiska".

- Jako sam srećna što sam imala priliku da pevam pred beogradskom publikom. Prezadovoljna sam reakcijama na pesme sa ovog projekta, na kome sam rad započela još 2008. godine. Nadam se da ću se od sada češće susretati sa sjajnom beogradskom publikom - kaže Karolina.

Foto: Promo Foto: Promo

Harizmatična pevačica nastupila je s bendom posebno oformljenim za ovaj projekat, a kao specijalan gost nastupio je virtuoz na trubi Džambo Agušev.

Ovako je Karolina otpevala "Dve liri" na Kolarcu:

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    9. novembar 2015 | 08:22

    Retka "dama",na estradnom "nebu".Živelaaa.

  • DEKSI

    9. novembar 2015 | 11:30

    Samo napred

  • Muta

    10. novembar 2015 | 14:47

    Dvostano sam pročitao kao Dosadno, a i slika mi je tako izgledala. Još smor od makedonske muzike... Možda i nisam pogrešio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA