HUMANE FRAJLE: Izašao album "B strana ljubavi", deo prihoda ide u korist fondacije Nataše Kovačević! (FOTO) (VIDEO)

Na albumu su kao autori zastupljeni i Goran Karan, Alka Vuica, Manjifiko...

  • 0

Grupa "Frajle" promovisala je svoj treći album "B strana ljubavi" (PGP RTS) koji se pojavio uoči koncerata u Beogradu (3. decembar, Sava centar) i Novom Sadu (6. decembar, Srpsko narodno pozorište), a 150 dinara od prodaje svakog diska ići će u korist fondacije košarkašice Nataše Kovačević, koja se sa amputiranom nogom vratila na parket i nastavila karijeru. 

DVOSTRUKA RADOST: "Frajle" objavile spot i zakazale koncert u Sava centru! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Frajle"  su ponovo napravile korak napred snimajući, između ostalog, pesme na španskom i francuskom jeziku. Na veoma posećenoj promociji albuma u "Delta sitiju" uživo su izvele nekoliko pesama i stvorile, kao i na koncertima, sjajnu atmosferu. Pored već poznatih tema, na prvo slušanje su se već u uši uvukle "Nevolja", "Sarajevo", "Luda za tobom"...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nevena, Jelena, Marija i Nataša, uz stalnog producenta Voju Aralicu, ovoga puta su sarađivale i sa eminentnim autorima iz regiona kao što su Goran Karan, Alka Vuica, Manjifiko i Ante Gelo, a gost u jednog pesmi je i slavni svetski gitarista Štokelo Rozenborg, nama najpoznatiji kao član trija "Kings Of Strings". Na albumu je, između ostalog, i obrada velikog hita Tošeta Proeskog "Vo kosi da ti spijam".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Evo šta "Frajle" kažu povodom novog albuma:

- Protekla godina bila je vrlo zanimljiva, sa puno putovanja, ljubavi, poznanstava. Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru - humanitarnu stranu, hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA