OPET SAMA: Goca Tržan raskinula sa mladim Rašom?

Pop pevačica je juče svoj status na Fejsbuku iz "u vezi" promenila "u slobonda", što je navelo javnost da pomisli da je njena veza okončana

  • 4

Izgleda da Goca Tržan nema sreće u ljubavi, opet. Naime, pevačica je u toku jučerašnjeg dana na svom Fejsbuk profilu promenila status iz "u vezi" u "slobodna", piše dnevni list "Alo!".

Goca o svojoj vezi sa 14 godina mlađim bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem nikada nije javno pričala, ali nije ni demantovala da su zajedno. Paparaci su ih nekoliko puta uslikali kako se ljube i drže za ruke, pa je tako i bez njenog priznanja bilo jasno da je Tržanova nakon razvoda našla srodnu dušu.

Kada smo pozvali pevačicu da nam prokomentariše ovu situaciju, njen PR nam je odgovorio: 

- Ona Fejsbuk dugo nije koristila i mislim da je to "u vezi" ostalo još od razvoda, samo je sada našla više vremena da apdejtuje svoj profil - izjavio je Ninoslav Prodanović.

Zanimljivo, s obzirom na to da je Goca i te kako posećivala svoj profil od kada se razvela, a i tada nije bila "u vezi", nego "u braku".

(Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karudijan

    19. maj 2012 | 21:41

    Goco, ja sam pravi za tebe, nemaju ti tvoji bivsi pojma.;-)

  • edi

    29. april 2012 | 08:00

    njen pr nam je odgovorio...ccc, pa nije ona bjonse samo jedna izvestacena polupevaljka sto ne zna sta ce sama sa sobom!

  • sasa

    29. april 2012 | 05:26

    Cini se da je Gocu okupirao zloduh, postalo joj je veoma bitno da nas upozna sa novom "igrackom" Verovatno je reciklirala stare veze i shvatila da svet ostaje na mladima. Postalo je pomalo degutantno, kako god otvoris neke novine sa srednje strane skoci Goca iz zagrljaja nekog adolescenta. Zasto bi nas trebalo interesovati skim se Goca k.... i koliko taj ima godina, sigurno da nece uzeti nekoga sa gerijatrije, ko jos voli bajato meso ? Posto je simptomaticno da nije u stanju odrzati vezu na dulji vremenski period, sto pa da nije u pravu njen bivsi suprug. Brak joj je u jednom trenutku dosadio, moralo je doci do neke promene, makar i partnera. Bravo Goco, glavno je da si ti u stanju maznuti klinca, ali se pripazi posto ce nastupiti novi zakon za pedofile !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA