Napaljene žene pitale Kardašijana koliko para traži za seks sa njima, njegov odgovor će vas nasmejati do suza!

- Radašinova neposrednost i iskrenost ih sve redom kupila, pa se neke od znatiželjnih turistkinja nisu nimalo libile da ga pitaju za cenu seksualnih usluga - tvrdi Miljkovićev prijatelj

  • 1

U pauzama između rijalitija, Kardašijan je zavodio turistkinje na Crnogorskom primorju, a njegov prijatelj Milivoje je za magazin "Star" otkrio kolika je bila Radašinova tarifa.

Gabrijela čupala Maju za kosu, Nikolićeva je polila medom i izvređala na nacionalnoj osnovi! (VIDEO)

- Radašin je nakon "Velikog Brata", poput mnogih rijaliti zvezda, krenuo na neke dogovorene tezge širom primorja, ali je bio jedan od najtraženijih za slikanje sa turistima. Iskreno, mnogi su ugledavši Radašona mislili da je u pitanju Radoš Bajić, ali Radašinova neposrednost i iskrenost ih sve redom kupila, pa se neke od znatiželjnih turistkinja nisu nimalo libile da ga pitaju za cenu seksualnih usluga! Radašin nije želeo da se preceni, pa je konstantno ponavljao da je njemu dovoljno za seks da mu daju 20 evra. Međutim, koliko znam, nije imao mnogo sreće da zaradi - priča Kardašijanov prijatelj Milivoje, koji je takođe iz okoline Aleksinca kao i Miljković.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA