SEMIR UTUČEN, ŽELI KUĆI: Sanela je našla Gabrijeline ljubavne poruke! (VIDEO)

- Ja nju razumem, prevario sam je i ona mi ne veruje sad - šaputao je pevač Đurićevoj u poverenju

  • 9

Semir Džanković se poverio Tamari Đurić dok su sedeli za kuhinjskim stolom i otkrio pravu istinu o ljubavnoj aferi sa učesnicom rijalitija, pevačicom Gabrijelom Pejčev.

HAOS SE NASTAVLJA: Maja i Gabrijela se potukle na kapiji, letele i flaše! (VIDEO)

Pevač se žalio da ne može više da izdrži u rijalitiju, a onda je pomenuo i šta se početkom avgusta, pred sam ulazak na "Farmu", dogodilo sa njegovom suprugom Sanelom, kada je našla Gabrijeline ljubavne poruke u pevačevom telefonu.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Uzela mi je telefon i imala je šta da vidi! Pukla je skroz, htela da ide, vikao sam joj stani! Probudila me, ja došao sa svirke, nisam znao sta me snašlo... - šaputao je Semir, a Tamaru je zanimalo da li je Sanela stvarno otišla i kada se to dogodilo.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Sad ako vidi nešto, pomisliće svašta...ali ja nju razumem, prevario sam je i ona mi ne veruje sad. Rekao sam joj da ugasi Fejsbuk, promeni broj dok ja ne izađem i nikome ga ne daje - bio je zabrinut Semir, koji je sve vreme kukao kako želi da napusti rijaliti.

Kristijan igrao kao robot, Stanija mešala guzom, a onda je uleteo Semir i ostavio sve bez daha! (VIDEO)

Poslušajte šta je sve rekao Tamari:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    13. novembar 2015 | 21:40

    Ja za ovu farmu neznam u sta da verujem.Sve ove price kao iz spanskih serija dal to rade za gledanost i bolji plasman ili sta,mislim da ovakvi iskazi su od ranije radjeni pa produkcija tako ugovara posao s njima i rade na raspodeli novca zbog gledanosti mislim da svaki clan ove ceremonije nazvanom rijaliti farma ima ovakvu zivotnu pricu sasvim slucajno?Nisam sigurna bas...cist kriminal.

  • l

    14. novembar 2015 | 12:35

    jedini krivac je semir koji voli gabi. ali hoce i zenu i ljubavnicu

  • Veca

    14. novembar 2015 | 11:21

    Covek ne zna sta hoce. Dok je bio spolja nervirao se sto je Gabi bila sa drugim. Sada se plasi da ce izgubiti kontrolu i otkriti ono sto je na ulasku rekao da ne voli Gabi a laze. Hoce covek i zenu i ljubavnicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA