“Vintage Festival” ove subote u novom Bitefartcafe klubu

Festival, koji će obradovati sve dame, biće održan u terminu od 13 do 19 časova

  • 0

Peti po redu “Vintage Festival” biće održan u subotu 14. novembra u novom Bitefartcafe klubu u Mitropolita Petra 8, od 13 do 19 časova.

Svetske selebriti dame kao što su Kejt Mos, Sijena Miler, Aleksa Čang, pa čak i Viktorija Bekam, već dugi niz godina sa ponosom ističu kako najviše vole da posećuju vintidž šopove i da tamo kupuju jedinstvene haljine, tašne i kapute.

Vintage fest

U svetu je već postala stvar prestiža posedovati Šanel ili Hermes Birkin torbu iz sedamdesetih godina prošlog veka, a poznavaoci vintidž mode uvek ističu da vintidž stvari treba posmatrati kao vino - sa godinama postaju sve bolje i skuplje. Verujemo da je i vama dosta velikih tržnih centara i masovne proizvodnje istih stvari, različitih brendova.

Foto: Promo Foto: Promo

Poslednjih godina taj svetski trend je konačno došao i u Srbiju, a jedno od retkih mesta gde u Beogradu možete pronaći vintidž stvari prestižnih svetskih brendova kao sto su Šanel, Hermes, Prada i slično je “Vintage Festival”. On se organizuje samo nekoliko puta u toku godine na radost svih poklonika ove garderobe, pa iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA