BOŽE, POTERAJ SMAK SVETA ŠTO PRE: Marija Šerifović se razbesnela zbog terorističkih napada u Francuskoj!

Pevačica je u besanoj noći, veoma emotivno, u svom stilu, reagovala na tragične događaje koji su potresli celu planetu

  • 40

Mnoge javne ličnosti su, sasvim očekivano, reagovale na društvenim mrežama povodom terorističkih napada u Francuskoj, a među njima je i Marija Šerifović.

ZA DLAKU IZBEGLA TRAGEDIJU: Preplašena Sanja Marinković sa sinom bila blizu masakra u Francuskoj!

Isidoru Bjelicu potresao masakr u Francuskoj, pogledajte šta je sve napisala! (FOTO)

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISTRČAVAJU I ZA SOBOM VUKU TELA UBIJENIH: STRAVIČAN snimak bekstva iz pozorišta u Parizu (VIDEO)

Popularnoj pevačici je, očigledno, usled najnovijih dešavanja, noć bila besana, pa je, u svom stilu, veoma emotivno reagovala.

Hrabri Gastoz doleteo u Pariz, OBOŽAVAĆETE GA kad vidite zbog čega! (FOTO)

Ana se javila na Instagramu posle tragedije u Parizu! (FOTO)

Printskrin: Youtube/Marija Serifovic Printskrin: Youtube/Marija Serifovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    14. novembar 2015 | 12:45

    Dok su Srbe ubijali,sekli nam glave i vadili organe oni te zlocine zataskavali,a od nas,zrtve,napravili dzelate.I dalje ne daju da istina o stradanju Srba izadje na videlo,i dalje je trgovina organima za njih propaganda,i dalje prosecan zapadni gradjanin smatra da je agresija na Srbiju bila opravdana...te 99 te godine su prema nama ophodili kao prema misevima za eksperimentisanje,a sve da bi nam oteli teritoriju,podsecam uz podrsku njihovog javnog mnjenja.Tako da....oladite malo s tim emocijama.Hvala.Nisam zver,nego sam samo realan,unapred da kazem.

  • Dobrica

    14. novembar 2015 | 13:17

    Čemu prizivanje smaka sveta. Od pamtiveka ova planeta i stvorovi na njoj prolaze kroz manje ili veće kataklizme i tragedije. Ja se molim, da ova mladost i životi koji će dolaziti što manje pate. Živeo život!

  • Raspucin

    14. novembar 2015 | 11:03

    Treba im pružiti podršku ipak to je neduzni narod, isto su oni i nama pružili podršku 91-99 i 2004 godine, pomogli su nam u brojanje žrtava i oduzimanju teritorije, ko drugom jamu kopa sam u nju upada, sve je ovo jedna velika šarena laza za nove ratne pohode zapada, što ćete tek da vidite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA