RASTURI PILE K'O LEGO KOCKICE: Farmeri izglasali najalavijeg na imanju! (FOTO)

Dosta takmičara je glasalo za Gabrijelu, kao i za Alena, ali je ipak "pobednik" - neko treći

  • 2

Na Farmi su danas izglasali najalavijeg učesnika rijalitija, odnosno, takmičara koji je najviše opsednut hranom na imanju.

Svako od učesnika je imao pravo da glasa za jednog kandidata, a u oštroj konkurenciji "pobedio" je Milić Vukašinović.

Njegovim "glasačima" ostalo je, pre svega kada je, kako je rekla Maja Nikolić, "sa svojih 17 prstenova" bukvalno "rasporio pile" i, kako primetiše neki, "rasturio ga kao lego kockice".

Dosta glasova je dobila i Garijela Pejčev koja se, po Majinim rečima, najviše ugojila na "Farmi", a Kristijan je ustakao da ona može da pojede "deset kila slatkiša". Alena je, takođe, nekoliko takmičara istaklo kao najalavijeg.

Interesantno je da su supružnici, Milić Vukašinović i njegova Suzana, "počastili" jedno drugo glasovima". Suzana je za svog dragog glasala zbog mesa, dok je on nju "optužio" da - štekuje hleb i jede ga noću.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    16. novembar 2015 | 08:23

    On im je odlično objasnio šta je alavost i slažem se sa njim. Kako ustaju iz "brloga"tako navale na hranu ne pitajući se da li su farmeri koji hrane stoku ,cjepaju drva i čiste sve ono što su ti alavci isprljali uopšte stigli da doručkuju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA