NOMINACIJE NA FARMI: Ivana i Vlada idu u izolaciju!

Večeras će se dva farmera spakovati i otići u izolaciju na imanju u Lisoviću

  • 12

Večeras su nominacije na "Farmi", a štapiće su dobijale sluge za proteklu nedelju Ivana Šašić i Alen Muković.

PSOVAO JOJ DECU: Kristijan na najodvratniji način izvređao Maju i pretio joj, evo kako je ona reagovala! (VIDEO)

Pevačica je želela da dobije više štapića i bude nominovana, što joj se i ostvarilo, pa će Ivana već večeras napustiti kuću i otići u izolaciju.

KRISTIJAN U MAJICI SA ĆERKINIM LIKOM: Pogledajte šta je Golubović poručio maloj Veri! (VIDEO)

Od strane publike najmanje glasova podrške je dobio Vlada Stanojević, koji je drugi nominovani za ovu nedelju.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BBrankica

    15. novembar 2015 | 07:17

    Kulturan, fin, lepo vaspitan momak! Bio je pasivan , skoro neprimetan,u Tamarinoj i Acinoj senci. Ima on neki svoj stav ali ne medju ovakvim ljudima koji su na"Farmi". Sposoban voditelj! Nadam se da je uvideo da Nikolina nije onakva kako zeli da se predstavi, vise joj odgovara drustvo spletkarosa ruznog Mice, on joj je dosadan. Pa ako ostane nece valjda pogresiti po ne znam koji put po pitanju zena! Nazalost u zivotu fini i lepo vaspitani ljudi nastradaju jer su i posteni.

  • ana

    15. novembar 2015 | 10:53

    Sve bi njih trebalo izbaciti, iskljucujuci Milosa koji je kako god se zavrsilo pobednik u svakom smislu reci! Ostali svi napolje. A sto se tice Vlade, ako je mogao biti sa Tamarom onda je suvisno komentarisati njegov kriterijum za izbor devojke. Momak je ok, ne kazem da nije, ali kad je izbor devojaka u pitanju dalje ne moze koga god da odabere. Ipak on preferira silikonjare, pokazao je to do sada milion puta. Ali njegov izbor njegova stvar!

  • angela

    15. novembar 2015 | 13:08

    Vlada me je razocarao. Nema potrebe da ogovara Nikolinu sa Ivanom Sasic. Ne vidim nista lose u tome sto je devojka rekla da joj se svidja ali da nece vezu na farmi. Kako god on to protumacio mislim da nije ok da komentarise to sa bilo kime osim sa Nikolinom licno. Pri tom eto srecom ima Tamaru sa kojom se na vreme konsultuje o svemu. E Vlado, covece, ti imas 33 godine zar treba nekoga da konsultujes i okolo pricas o tome. Od divljenja do razocarenja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA