DA LI JE OVO NOVA "LUTKA"? Pogledajte spot S.A.R.S-a za baladu "Neka te kraj mene" (VIDEO)

Veoma emotivna pesma koja je odmah po izlasku albuma "Proleće" privukla veliku pažnju sada će, sigurno, biti još slušanija

  • 1

Balada "Neka te kraj mene" novi je video singl benda "S.A.R.S", a spot za sjajnu baladu režirao je njihov stari saradnik, Filip Dizdar. 

Pesma se nalazi na njihovom aktuelnom albumu "Proleće". Odmah po izlasku, privukla je veliku pažnju fanova i postala jedan od koncertnih aduta Žareta i ekipe. 

To i nije čudno, jer je bend obožavaoce na prethodnim izdanjima navikao na odlične "laganiće" poput, pre svega "Lutke" i "Klinke" koja je zatim usledila.

- Ovoga puta sam hteo da napravim spot koji priča ljubavnu priču jednog para kroz više parova. Svaki par opisuje jedan period njihovih života zajedno. Za razliku od prošlih spotova koje sam radio za grupu S.A.R.S, u ovome nema "teških" delova, pa je spot "ljubavno utopijski" - rekao je Dizdar, kome je ovo četvrta saradnja sa bendom.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    18. novembar 2015 | 15:24

    Od kada li vi slušate S.A.R.S. kada vas je privukao "laganićima".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA