PANIKA U HOLIVUDU: Čarli Šin potvrdio da je HIV pozitivan (VIDEO)

Ovu informaciju Čarli je saopštio u intervjuu u emisiji "Today"

  • 9

Američki glumac Čarli Šin (50) potvrdio je da je HIV pozitivan u intervjuu u emisiji "Today".

Informacija o kojoj se spekulisalo ovih dana u brojnim svetskim medijima se na kraju ispostavila da je tačna, a možemo da zamislimo kakva će panika zavladati u Holivudu, budući da je on spavao, kako se priča, sa brojnim porno zvezdama, glumicama, starletama, voditeljkama.

- Moram da priznam da sam HIV pozitivan. Hoću da zaustavim poluistinite priče koje kruže u medijima - rekao je Šin, i naveo da mu podrška mnogo znači.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Čarli je istakao da je nemoguće da je ženama, s kojima je vodio ljubav, svesno preneo virus i da nije u potpunosti siguran kako se zarazio. On je naglasio da je pre četiri godine saznao da je HIV pozitivan.

Šin je takođe naveo da morao da plaća određene ljude kako oni ne bi iznosili ovu informaciju u javnost. U pitanju su milionski iznosi.

-  Iz nekog razloga verovao sam tim ljudima. Mislio sam da će biti od pomoći - rekao je Čarli i dodao da se nakon priznanja oslobodio tih ucenama.

Kako se priča, on se navodno zarazio posle 2006. godine, nakon razvoda od glumice Deniz Ričards. Na pitanje, zašto je posle saznanja da je HIV pozitivan pravio žurke i spavao sa raznoraznim ženama, glumac je objasnio da je u tom trenutku bio depresivan.

Nažalost, Čarlija tek očekuje mučan period suočavanja sa bivšim partnerkama koje je možda zarazio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA