PEVALI SMO NA VIP KARAOKAMA I POBEDILI! Evo gde smo potrošili pare! (FOTO) (VIDEO)

Urednik Telegrafa Aleksandar Jovanović i glumica Katarina Gojković su se našli u finalu humanitarne manifestacije, pa dogovorom nagradu od 50.000 dinara namenili fondaciji "Podrži život"

  • 0

Humanitarne VIP karaoke u novobeogradskom Immo outlet centru protekle su u znaku sjajne zabave koju su priredile poznate ličnosti. Nagradu od 50.000 dinara na kraju su dogovorom podelili glumica Katarina Gojković i glavni i odgovorni urednik Telegrafa Aleksandar Jovanović, i namenili je fondaciji za pomoć deci, "Podrži život". 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U dvosatnom spektaklu glasovne mogućnosti "selebritija" bile su u drugom planu, a najvažnija je bila fenomenalna atmosfera uz, naravno, humani aspekt cele priče. Veliki udeo u tome imao je i bend "Kao kao", čija odlična živa svirka je pratila sve učesnike.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uz Jovanovića i Gojkovićevu, učestvovali su glumice Jelica Kovačević, Miljana Gavrilović i Iskra Brajović, voditeljke Dušica Miljuš i Bojana Ristivojević, pisac Ivana Kuzmanović, te glumci Ivan Tomić i Dragan Marinković Maca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Žiri su takođe sačinjavala dobro poznata lica: pobednica prethodnog VIP karaoke festivala Katarina Lazarević, pevačica Mika Kostić, muzičar Filip Pat, pevač Boris Režak, muzički producent Boris Nikolić, kompozitor i producent Saša Mirosavljević Don, kao i specijalni gosti - portparol beogradske Hitne pomoći doktorka Nada Macura, bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović i poznati svetski violinista, prvak Briselske fiharmonije Hačatur Almazijan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jovanović je, po opštoj oceni, bio "šoumen večeri" izvodeći "A i ti me iznevjeri", klasik "Bijelog dugmeta", i "Guzonjin sin", veliki hit "Zabranjenog pušenja". U finalu je pao dogovor da se ne nadmeće sa Katarinom Gojković, već da zajedno otpevaju Zdravka Čolića - "Živiš u oblacima, mala".

Ovako je Jovanović "odglumio" Alena Islamovića:

Za početak je nastupila voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević. Na šarmantan način otvorila je veče pevajući Josipu Lisac ("Danas sam luda") i Viktoriju ("Barakuda"). Ivana Kuzmanović je sjajna bila u temama "Girls Don't Cry For Loui" i "Čekala sam".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Maca je, očekivano, salve smeha izazvao izvodeći "Plavi orkestar" ("Bolje biti pijan, nego star") i "Riblju čorbu" ("Neću da ispadnem životinja"). Gojkovićeva je sve šarmirala takođe "Barakudom", prethodno pevajući i "Dođi u 5 do 5", pa je zasluženo stigla do "miroljubivog" finala. Veoma ubedljiv je bio i glumac Ivan Tomić, koji je "Kerber" ("Hajde da se volimo"), otpevao sa "dodatkom" imitacije Dada Topića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Evo kako je izgledao Jovanovićev "Guzonjin sin": 

I ostali učesnici su, bez izuzetka, bili sjajni, a sudeći po najavi, ovakve manifestacije se mogu očekivati i u budućnosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA