SOK OD ALOJE, KONTEJNERI ZA RECIKLAŽU: Pogledajte šta sve "Whitesnake" traži pred beogradski koncert! (VIDEO)

Dejvid Koverdejl insistira na organskom medu, a članovi benda, između ostalog, na kvalitetnom televizoru sa satelitskim kanalima, zbog praćenja sportskih događaja

  • 0

Grupa "Whitesnake" ispostavila je organizatorima beogradskog koncerta (22. novembar, hala Pionir) prilično skromnu rajder listu, ali sa nekoliko veoma interesantnih zahteva.

Legendarni frontmen Dejvid Koverdejl je veoma skroman u svojim željama. Njegova rajder lista je više nego standardna – jedino što je posebno u spisku namirnica koje koristi je tegla domaćeg organskog meda. Što se pića tiče, prednost daje bezalkoholnom pivu, nezaslađenom soku od aloje i vodi koja mora biti sobne temperature.

Koverdejl insistira da nema pušenja u njegovom okruženju, kao i da sve prostorije u kojima boravi sadrže posebne kontejnere za recikliranje papira, plastike i stakla.

Ostali članovi grupe su malo zahtevniji. U garderobi moraju da imaju kvalitetan televizor sa satelitskim kanalima, na kojima mogu da prate sve svetske sportske događaje i turnire. Takođe, očekuju američke novine – "New York Times" i "USA Today".

Za razliku od gazde, lista pića im je bogata i raznovrsna – od Kola kole i sveže ceđenih sokova do "Absolut vodke" i "Jack Danielsa". Njihova voda takođe mora biti sobne temperature.

Svo voće i povrće mora biti organskog porekla, a grickalice i čokoladice se podrazumevaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA